X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
LaserJet
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q2440B
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q2440B
Categorie :
Vergroot de invoercapaciteit van uw printer met een extra papierlade, voor minder onderhoud en langer printen.
papierlades & documentinvoeren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 03 dec 2016 10:41:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 71016
Deze statistiek is gebaseerd op de 64933 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63235 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 1 Year
Lange productnaam HP LaserJet Q2440B:
De korte redactionele beschrijving van HP LaserJet Q2440B
LaserJet 500-sheet Input Tray

Marketingtekst HP LaserJet Q2440B

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP LaserJet Q2440B.
- Support the productivity of growing work groups with this simple, robust paper input accessory that enables media versatility from A5 to legal and allows longer printing (up to 1,100 sheets) without reloading paper.
- Paper handling and media variety support work groups
- Print with ease with this simple tray
- Manage your business, not your printer
Korte samenvatting HP LaserJet Q2440B:
Deze korte samenvatting van de HP LaserJet Q2440B-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP LaserJet Q2440B
Lange samenvatting HP LaserJet Q2440B:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP LaserJet Q2440B, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Q2440B, LaserJet. Maximumcapaciteit: 500 vel
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Maximumcapaciteit
maximum tape capacity, expressed in bytes
500 vel
Mediaformaten
Legaal
Yes