X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD Writer dvd400i
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q2119A#610
Categorie :
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:17:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9068
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 1 jaar hardware- en softwaregarantie vanaf de aankoopdatum. Standaard hardware-unit exchange duurt 5-7 dagen
Lange productnaam HP DVD Writer dvd400i:
De korte redactionele beschrijving van HP DVD Writer dvd400i
Opslagapparaat slaat max. 4,7 Gb aan gegevens, 2 uur aan video, duizenden foto's en honderden MP3 muziekbestanden op herschrijfbare dvd+rw of eenmalig beschrijfbare dvd+r discs op, dvd+r discs bieden maximale compatibiliteit met dvd-rom drives en dvd-spelers voor gemakkelijk delen, plus bescherming tegen per ongeluk wissen of verwijderen, buffer underrun-preventie en snelle opslag, archivering en transport van grote gegevensbestanden op dvd of cd

Marketingtekst HP DVD Writer dvd400i

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP DVD Writer dvd400i.
Met HPs high-speed interne dvd-writer kunnen gebruikers video's en foto's gemakkelijk bewaren, bewerken en delen en kunnen zij hun muziek en gegevens snel opslaan, archiveren en transporteren op dvd's en cd's. Deze dvd-writer is sneller dan eerdere drives en registreert dvd+r met snelheden tot 8x.
Korte samenvatting HP DVD Writer dvd400i:
Deze korte samenvatting van de HP DVD Writer dvd400i-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP DVD Writer dvd400i
Lange samenvatting HP DVD Writer dvd400i:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP DVD Writer dvd400i, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP DVD Writer dvd400i
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs