X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q1984A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q1984A
Categorie :
Good-quality paper, usually white, which is used for drawing or painting. Comes in various sizes including A4 and A3 .
creatief papier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 11 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:08:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 46954
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 11-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
  HP watercolor papier van Hahnemühle (0,1MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Garantie: Hewlett-Packard grootformaat printermedia voldoen aan de door HP gepubliceerde specificaties, zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt.
Standaard garantieverklaring: HP grootformaat printermedia zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Gebruikers die desondanks niet tevreden zijn over HP grootformaat printermedia kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP Q1984A creatief papier:
De korte redactionele beschrijving van HP Q1984A creatief papier
HP Hahnemühle Watercolour papier, 210 gr/m², 914 mm x 11,5 m

Marketingtekst HP Q1984A creatief papier

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q1984A creatief papier.
HP Hahnemühle® Watercolour papier is een hoogwaardig zuurvrij papier dat ideaal is voor professionele digitale kunstreproducties. Het natuurlijke witte materiaal is sterker en duurzamer omdat het 50% katoenvezel bevat.

HP Hahnemühle® Watercolour papier biedt een uitstekende kleurenreproductie, hoge weergavekwaliteit en goede stabiliteit. Dat maakt het ideaal voor professionele digitale kunstreproducties.HP Hahnemühle® Watercolour papier is een stevig, uiterst duurzaam, natuurlijk wit papier met een coating aan één zijde en een lichte structuur.HP Hahnemühle® Watercolour papier produceert afbeeldingen van hoge kwaliteit met subliem contrast met inkt op kleurstofbasis en UV inkt.


Korte samenvatting HP Q1984A creatief papier:
Deze korte samenvatting van de HP Q1984A creatief papier-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Q1984A, Duitsland
Lange samenvatting HP Q1984A creatief papier:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q1984A creatief papier, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Q1984A. Land van herkomst: Duitsland
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Land van herkomst
Country where the device is made.
Duitsland
Technische details
Gewicht printermedia
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
210
Technische details
Mediafinish
The way that a product is finished e.g. paper can have a matt or gloss finish.
Mat
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent