X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Premium Plus High-gloss Photo Paper 280 g/m²-10 x 15 cm plus tab/60 sht
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q1980A
Categorie :
Fotopapier is speciaal gemaakt voor het afdrukken van foto\'s. Gebruikt u dus fotopapier om uw foto\'s perfect af te drukken!
pakken fotopapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 12 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:08:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12336
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 12-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Garantie: 90 dagen garantie; media met mankementen worden door de fabrikant vervangen
Garantieverklaring: Voor dit product geldt een wereldwijde garantie plus service en support van HP Customer Care. Als u niet volledig tevreden bent, kijk dan op de HP website http://www.hp.com/support voor informatie over services en support van HP, of ga voor garantie naar uw leverancier. Dit vertegenwoordigt geen inbreuk op uw wettelijk vastgelegde rechten.

Marketingtekst HP Premium Plus High-gloss Photo Paper 280 g/m²-10 x 15 cm plus tab/60 sht pak fotopapier

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Premium Plus High-gloss Photo Paper 280 g/m²-10 x 15 cm plus tab/60 sht pak fotopapier.
HP's beste all-round fotopapier biedt een uitzonderlijke lichtbestendigheid met de look en feel van traditionele fotos. Geoptimaliseerd voor HP's nieuwe kleurenprintsysteem met zes en zeven inktkleuren om generaties lang mee te gaan.
Korte samenvatting HP Premium Plus High-gloss Photo Paper 280 g/m²-10 x 15 cm plus tab/60 sht pak fotopapier:
Deze korte samenvatting van de HP Premium Plus High-gloss Photo Paper 280 g/m²-10 x 15 cm plus tab/60 sht pak fotopapier-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Premium Plus High-gloss Photo Paper 280 g/m²-10 x 15 cm plus tab/60 sht
Lange samenvatting HP Premium Plus High-gloss Photo Paper 280 g/m²-10 x 15 cm plus tab/60 sht pak fotopapier:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Premium Plus High-gloss Photo Paper 280 g/m²-10 x 15 cm plus tab/60 sht pak fotopapier, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Premium Plus High-gloss Photo Paper 280 g/m²-10 x 15 cm plus tab/60 sht
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs