X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Two-view Cling Film
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q1915A
Categorie :
Film that can be printed on by laser printers and photocopies and then used for presentations and for signs.
matwitte films
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:04:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 72644
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
  HP Two View Cling (0,0MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Garantie: Hewlett-Packard grootformaat printermedia voldoen aan de door HP gepubliceerde specificaties, zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt.
Standaard garantieverklaring: HP grootformaat printermedia zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Gebruikers die desondanks niet tevreden zijn over HP grootformaat printermedia kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP Two-view Cling Film:
De korte redactionele beschrijving van HP Two-view Cling Film
HP Two-view Cling film, 240 gr/m², 1067 mm x 22,9 m

Marketingtekst HP Two-view Cling Film

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Two-view Cling Film.
Een 230-µm, doorzichtige polyester kleeffilm voor spiegelprints die ideaal is voor complexe afbeeldingen. Deze film is mat aan één zijde en heeft een lichte kleeflaag aan de andere zijde, daardoor is hij gemakkelijk op een glad oppervlak aan te brengen en te verplaatsen.

Schitterend aan beide zijden met HP inkt op kleurstofbasis. Ideaal voor winkelruiten en andere toepassingen.Voorzien van een verwijderbare, licht klevende rug, dus gemakkelijk op te hangen en te verplaatsen.Gemakkelijk te bevestigen – te verplaatsen zonder dat er lijmresten achterblijven.


Korte samenvatting HP Two-view Cling Film:
Deze korte samenvatting van de HP Two-view Cling Film-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Two-view Cling Film
Lange samenvatting HP Two-view Cling Film:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Two-view Cling Film, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Two-view Cling Film
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Lengte*
The measurement or extent of something from end to end; the greater of two or the greatest of three dimensions of an object.
22,9 m
Media gewicht*
The weight of the media used with this product.
240 g/m²
Mediafinish
The way that a product is finished e.g. paper can have a matt or gloss finish.
Mat
Technische details
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Land van herkomst
Country where the device is made.
Zwitserland