X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q1908A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q1908A
Categorie :
Also known as PP film, this is a type of plastic film.
polypropylene films
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 11 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:04:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 77242
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 11-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Garantie: Hewlett-Packard grootformaat printermedia voldoen aan de door HP gepubliceerde specificaties, zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt.
Standaard garantieverklaring: HP grootformaat printermedia zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Gebruikers die desondanks niet tevreden zijn over HP grootformaat printermedia kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP Q1908A polypropylene film:
De korte redactionele beschrijving van HP Q1908A polypropylene film
HP Matte polypropyleen met kleefrug, 225 gr/m², 914 mm x 21,3 m

Marketingtekst HP Q1908A polypropylene film

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q1908A polypropylene film.
HP Matte polypropyleen met kleefrug is een witte, matte polypropyleen kleeffilm met een waterbestendige coating en een rug die is voorzien van een acrylaatlijm en een siliconenfilm. Ideaal voor postertoepassingen binnen en buiten.

HP Matte polypropyleen met kleefrug biedt briljante kleuren en een scherpe randdefinitie, met inkt op kleurstofbasis én met UV inkt.HP Matte polypropyleen met kleefrug droogt zeer snel en is gemakkelijk te verwerken. Het is compatibel met kleurstof- en pigmentinkt op waterbasis.HP Matte polypropyleen met kleefrug is zonder laminering waterbestendig als het met UV inkt op pigmentbasis wordt gebruikt. Een speciale inkt-absorberende coating maakt het ideaal voor binnen- en buitentoepassingen.


Korte samenvatting HP Q1908A polypropylene film:
Deze korte samenvatting van de HP Q1908A polypropylene film-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Q1908A
Lange samenvatting HP Q1908A polypropylene film:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q1908A polypropylene film, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Q1908A
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Maat
Physical dimension.
91,4 cm (36")
Mediafinish
The way that a product is finished e.g. paper can have a matt or gloss finish.
Mat
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35°C
Bedrijfstemperatuur, bereik
59 - 95°F
Technische details
Gewicht printermedia
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
225
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Maximum rollengte
21,3 m