X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Matte 914 mm x 22.9 m (36 in x 75 ft)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q1903A
Categorie :
Also known as PP film, this is a type of plastic film.
polypropylene films
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 11 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 25 feb 2016 19:45:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 111429
Deze statistiek is gebaseerd op de 61881 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 11-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60239 gratis Open Icecat-gebruikers.
  HP Polypropylene (0,0MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Garantie: HP grootformaat printermedia zijn vrij van materiaal- en fabricagefouten. Garantie-informatie is beschikbaar op http:///go/HPMediaWarranties. Neem contact op met HP customer support om aanspraak te maken op de garantieservice.
Garantie: HP garandeert u, de eindgebruiker, dat HP grootformaat printermedia vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten. Als HP gedurende de garantieperiode van dergelijke defecten in kennis wordt gesteld, zal HP naar eigen inzicht producten die defect blijken vervangen door dezelfde of vergelijkbare producten of de aanschafprijs crediteren. Neem contact op met HP customer support om aanspraak te maken op de garantieservice. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING, IS DE BOVENSTAANDE GARANTIE DE ENIGE DIE HP BIEDT EN GELDT GEEN ENKELE ANDERE GARANTIE OF VOORWAARDE, NOCH MONDELING, NOCH IN GESCHRIFTE, NOCH EXPLICIET, NOCH IMPLICIET. HP BIEDT MET NAME GEEN IMPLICIETE GARANTIES MET BETREKKING TOT VERKOOPBAARHEID, KWALITEIT EN GESCHIKTHEID VOOR BEPAALDE DOELEINDEN. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING ZIJN HP OF HAAR TOELEVERANCIERS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE VORM VAN DIRECTE, BIJZONDERE, INCIDENTELE OF GEVOLGSCHADE (MET INBEGRIP VAN WINSTDERVING OF VERLIES VAN GEGEVENS), OF ANDERE SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK OP GROND VAN CONTRACT, ONRECHT OF ANDERSZINS. VOOR ZOVER TOEGESTAAN ONDER DE LOKALE WETGEVING, ZIJN DE RECHTSMIDDELEN IN DEZE GARANTIEVERKLARING DE ENIGE EN EXCLUSIEVE RECHTSMIDDELEN DIE U TER BESCHIKKING STAAN. NAAST DE IN DIT DOCUMENT GENOEMDE GARANTIEVOORWAARDEN BLIJVEN DE WETTELIJK VASTGELEGDE RECHTEN DIE VAN TOEPASSING ZIJN OP DE VERKOOP VAN DIT PRODUCT AAN U ONVERKORT GEHANDHAAFD.
Lange productnaam HP Matte 914 mm x 22.9 m (36 in x 75 ft):
De korte redactionele beschrijving van HP Matte 914 mm x 22.9 m (36 in x 75 ft)
HP Matte polypropyleen, 130 gr/m², 914 mm x 22,9 m

Marketingtekst HP Matte 914 mm x 22.9 m (36 in x 75 ft)

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Matte 914 mm x 22.9 m (36 in x 75 ft).
Opvallende presentaties, banners, displays en zelfs realistische fotovergrotingen produceren. Dit water-[1] en scheurbestendige substraat is ideaal voor binnen- en buitentoepassingen met schitterende kleuren en een scherpe randdefinitie. Het is bovendien recyclebaar[2].

U produceert prints met briljante kleuren, fotorealistische afbeeldingen en de uitstraling van traditionele foto – ideaal voor allerlei signage en displays voor evenementen en fotovergrotingen. Gebruik originele HP inkt op kleurstofbasis voor briljante, verzadigde foto's.Deze scheurbestendige prints zijn probleemloos te verwerken. Dit bannermateriaal heeft de uitstraling van hoogwaardig fotomateriaal, het is natuurlijk te draperen en waterbestendig[1] en produceert briljante kleuren en een scherpe randdefinitie.Met deze kosteneffectieve, veelzijdige, recyclebare[2] HP printer kunt u tal van toepassingen produceren, van presentaties, banners en displays tot fotovergrotingen, en de milieudoelen van uw bedrijf en uw klanten halen.


Korte samenvatting HP Matte 914 mm x 22.9 m (36 in x 75 ft):
Deze korte samenvatting van de HP Matte 914 mm x 22.9 m (36 in x 75 ft)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Matte 914 mm x 22.9 m (36 in x 75 ft)
Lange samenvatting HP Matte 914 mm x 22.9 m (36 in x 75 ft):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Matte 914 mm x 22.9 m (36 in x 75 ft), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Matte 914 mm x 22.9 m (36 in x 75 ft)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Lichtechtheid (buiten) UV-inkt
Period of time over which colors will resist change in an indoor commercial window by an acceptable amount
50 years
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
995 x 115 x 125 mm
Maat
Physical dimension.
11,5 cm (4.53")
Lichtechtheid (thuis of kantoor, binnen) inkt op kleurstofbasis
3 months
Ondoorzichtigheid
Ability of the media to block light transmission through the media
93 procent
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
42 stuk(s)
Dikte printermedia
Physical thickness of media (paper or film) expressed in mils and microns.
191 µm
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 60 procent
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
995 x 115 x 125 mm
Mediafinish
The way that a product is finished e.g. paper can have a matt or gloss finish.
Mat
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
3,95 kg
Gewicht printermedia
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
130
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
3,95 kg
Technische details
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
10 - 30°C
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35°C
Bewaartijd vóór gebruik
Length of time (duration) a media product may be stored before use
2
Retail-only vlag
Yes
Aantal per doos
number of sheets or media per single package
1 stuk(s)
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1199,9 x 800,1 x 1440,18 mm
Afmetingen verpakking (B x D x H)
994,9 x 115,1 x 125 mm (39,2 x 4,53 x 4,92")
Helderheid printermedia
Measurement of the amount of reflected light and test method
98
Gewicht met verpakking
9.75
Afmetingen (std.) pallet (H x B x D)
1199,9 x 800,1 x 144,8 mm (47,2 x 31,5 x 5,7")
Gewicht pallet
264 kg
Witheid
Color measurement of media's surface and test method
98