X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
LaserJet
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q1866A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q1866A
Categorie :
Vergroot de invoercapaciteit van uw printer met een extra papierlade, voor minder onderhoud en langer printen.
papierlades & documentinvoeren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 10 dec 2015 12:09:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 33647
Deze statistiek is gebaseerd op de 61793 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60152 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP LaserJet Q1866A:
De korte redactionele beschrijving van HP LaserJet Q1866A
500-sheet Paper Tray feeder for the LaserJet 5000/5100

Marketingtekst HP LaserJet Q1866A

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP LaserJet Q1866A.
Support the productivity of growing work groups with simple, robust paper input accessories that enables media versatility, from A4 to legal, and allows longer printing without reloading paper.
Korte samenvatting HP LaserJet Q1866A:
Deze korte samenvatting van de HP LaserJet Q1866A-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP LaserJet Q1866A, LaserJet 5000/5100
Lange samenvatting HP LaserJet Q1866A:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP LaserJet Q1866A, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Q1866A, LaserJet. Maximumcapaciteit: 500 vel, Compatibele producten: LaserJet 5000/5100
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Maximumcapaciteit
maximum tape capacity, expressed in bytes
500 vel
Kenmerken
Compatibele producten
Other products that can be used with this product.
LaserJet 5000/5100