X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q1742A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q1742A
Categorie :
Speciaal papier voor inkjetprinters, vaak voorzien van een speciale laag die er bijvoorbeeld voor zorgt dat de inkt sneller droogt en/of prints er langer goed uitzien.
printerpapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 11 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:04:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 60567
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 11-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Garantie: Hewlett-Packard grootformaat printermedia voldoen aan de door HP gepubliceerde specificaties, zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt.
Standaard garantieverklaring: HP grootformaat printermedia zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Gebruikers die desondanks niet tevreden zijn over HP grootformaat printermedia kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP Q1742A Mat Wit papier voor inkjetprinter:
De korte redactionele beschrijving van HP Q1742A Mat Wit papier voor inkjetprinter
HP Matte katoen, 215 gr/m², 914 mm x 10 m

Marketingtekst HP Q1742A Mat Wit papier voor inkjetprinter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q1742A Mat Wit papier voor inkjetprinter.
HP Matte katoen is een mat materiaal van 100% katoen. Het is brandvertragend en goed te draperen. Deze veelzijdige media zijn geschikt voor tal van toepassingen, beurs- en POS-materiaal.

HP Matte katoen produceert printresultaten van hoge kwaliteit met schitterende, levendige kleuren en een scherpe randdefinitie. Het heeft een unieke uitstraling, laat banners soepel bewegen en maakt etalagemateriaal extra opvallend.HP Matte katoen is brandvertragend bannertextiel dat op een natuurlijke manier te draperen is. Het is geschikt voor HP inktsupplies op kleurstofbasis of UV inktsupplies en heeft een goede inkthechting en een korte droogtijd die de productiviteit verhogen.HP Matte katoen heeft een absorberende inkjetcoating met een hoge dichtheid die gemiddeld verzadigde afbeeldingen zonder vertroebeling mogelijk maakt. Het is geschikt voor inkt op kleurstofbasis en UV inkt.


Korte samenvatting HP Q1742A Mat Wit papier voor inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de HP Q1742A Mat Wit papier voor inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Q1742A, Mat, Universeel, Wit, 215 g/m², 1 vel, 20 - 70 procent
Lange samenvatting HP Q1742A Mat Wit papier voor inkjetprinter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q1742A Mat Wit papier voor inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Q1742A. Mediafinish: Mat, Aanbevolen gebruik: Universeel, Kleur van het product: Wit. Vellen per pak: 1 vel
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Mediafinish*
The way that a product is finished e.g. paper can have a matt or gloss finish.
Mat
Aanbevolen gebruik*
What the product should be used for, and how it should be used (e.g. ambient temperature).
Universeel
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Media gewicht*
The weight of the media used with this product.
215 g/m²
Dikte printermedia
Physical thickness of media (paper or film) expressed in mils and microns.
15
Inhoud van de verpakking
Vellen per pak *
The number of sheets of paper etc. in each pack.
1 vel
Eisen aan de omgeving
Bedrijfstemperatuur, bereik
59 - 86°F
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 30°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 70 procent