X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
fax 1230
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q1685A#ABH
Categorie :
Met een faxmachine kunt u kopieën van documenten versturen naar andere faxmachines, gewoon via uw bestaande telefoonlijn. Vaak hebben faxapparaten ook een kopieerfunctie (scan en print), hoewel de kwaliteit van de afdrukken meestal niet bijster hoog is.
faxmachines
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:13:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 55853
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Eén jaar garantie met service en support van HP

1 jaar hp express exchange garantie h3658e; 2 jaar hp express exchange garantie h3657e; 3 jaar hp express exchange garantie h5467a/e

Lange productnaam HP fax 1230 faxmachine:
De korte redactionele beschrijving van HP fax 1230 faxmachine
hp fax 1230

Marketingtekst HP fax 1230 faxmachine

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP fax 1230 faxmachine.
De HP Fax 1230 is een betrouwbare en voordelige kleurenfax met een 33,6-Kbps modem, een geheugen voor 70 pagina's en 100 snelkiesnummers. Daarnaast kunnen met dit apparaat snel en gemakkelijk hoogwaardige kleurenkopieën worden geproduceerd.De HP Fax 1230 is een betrouwbare en voordelige kleurenfax met een 33,6-Kbps modem, een geheugen voor 70 pagina's en 100 snelkiesnummers. Daarnaast kunnen met dit apparaat snel en gemakkelijk hoogwaardige kleurenkopieën worden geproduceerd.
Korte samenvatting HP fax 1230 faxmachine:
Deze korte samenvatting van de HP fax 1230 faxmachine-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP fax 1230
Lange samenvatting HP fax 1230 faxmachine:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP fax 1230 faxmachine, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP fax 1230
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs