X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Officejet 6110 All-in-One Printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q1638A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0829160922195 show
Categorie :
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 12 jan 2017 16:49:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 34855
Deze statistiek is gebaseerd op de 67907 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66138 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Eén jaar garantie met service en support van HP Customer Care
Lange productnaam HP Officejet 6110 All-in-One Printer:
De korte redactionele beschrijving van HP Officejet 6110 All-in-One Printer
hp officejet 6110 printer/fax/scanner/copier6110

Marketingtekst HP Officejet 6110 All-in-One Printer

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Officejet 6110 All-in-One Printer.
De complete oplossing voor het thuiskantoor: printen, scannen, stand-alone faxen en kopiëren zonder pc.De HP Officejet 6110 biedt een complete oplossing voor het thuiskantoor: printen en scannen met perfecte fotokwaliteit plus stand-alone faxen en kopiëren – zonder de pc te gebruiken: een ideale combinatie van gebruiksgemak en flexibiliteit.De HP Officejet 6110 biedt een complete oplossing voor het thuiskantoor: printen en scannen met perfecte fotokwaliteit plus stand-alone faxen en kopiëren – zonder de pc te gebruiken: een ideale combinatie van gebruiksgemak en flexibiliteit.De HP Officejet 6110 is een complete oplossing voor het thuiskantoor, met de ideale combinatie van kwaliteit, prestaties en prijs. De printkwaliteit is uitzonderlijk hoog: tot 4800 dpi geoptimaliseerd* of optioneel printen met zes inktkleuren en HP Photoret IV**. De print- en kopieersnelheden zijn indrukwekkend hoog zodat het werk sneller gereed is. De automatische documentinvoer voor 35 paginas zorgt ervoor dat meerbladige documenten gefaxt, gescand of gekopieerd worden zonder gebruikersinterventie. Stand-alone fax- en kopieerfunctionaliteit houdt in dat u de pc niet hoeft aan te zetten.
Korte samenvatting HP Officejet 6110 All-in-One Printer:
Deze korte samenvatting van de HP Officejet 6110 All-in-One Printer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Officejet 6110 All-in-One Printer
Lange samenvatting HP Officejet 6110 All-in-One Printer:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Officejet 6110 All-in-One Printer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Officejet 6110 All-in-One Printer
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs