X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LaserJet 1000w printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q1342A#405
Categorie :
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laser-/ledprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:06:38
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12778
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Standaard 1 jaar retour naar hp/leverancier, optioneel supportpack verkrijgbaar (garantie-uitbreiding tot 3 jaar MEt reparatie of vervanging op de volgende werkdag)
Lange productnaam HP LaserJet 1000w printer:
De korte redactionele beschrijving van HP LaserJet 1000w printer
De HP LaserJet 1000w is HP's voordeligste LaserJet printer voor Microsoft Windows omgevingen die USB-aansluiting ondersteunen. Het is een directe en gemakkelijk te gebruiken laserprinter die heldere en scherpe documenten produceert MEt HP kwaliteit en bet

Marketingtekst HP LaserJet 1000w printer

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP LaserJet 1000w printer.
De HP LaserJet 1000w is HP's voordeligste LaserJet printer voor Microsoft Windows omgevingen MEt USB. De printer voorziet u van een probleemloze en gebruiksvriendelijke laserprinteroplossing en biedt duidelijke en scherpe documenten MEt de uitstekende HP LaserJet kwaliteit en productbetrouwbaarheid
Korte samenvatting HP LaserJet 1000w printer:
Deze korte samenvatting van de HP LaserJet 1000w printer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP LaserJet 1000w printer
Lange samenvatting HP LaserJet 1000w printer:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP LaserJet 1000w printer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP LaserJet 1000w printer
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs