X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Color LaserJet 3500 Printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q1319A
Categorie :
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laser-/ledprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 25 mrt 2016 16:05:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 19913
Deze statistiek is gebaseerd op de 61744 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60104 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Gratis telefonische support tijdens de garantieperiode, support via het Internet op http://www.hp.com, on-line services (voor 24 uur toegang tot informatie met behulp van een modem of Internet-verbinding)

Marketingtekst HP Color LaserJet 3500 Printer

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Color LaserJet 3500 Printer.
Color LaserJet kwaliteit die even gebruiksvriendelijk, snel en betaalbaar is als zwart-wit.

Breng kleur in uw bedrijf en produceer schitterende resultaten met de HP Color LaserJet 3500 printer. Kleurenlaserkwaliteit voor Microsoft® Windows®- en Macintosh-omgevingen met de snelheid, het gebruiksgemak en de prijs van een zwart-wit printer.

Met de HP Color LaserJet 3500 printerserie, die speciaal is ontworpen voor Microsoft® Windows®- en Macintosh-omgevingen, brengt u op een makkelijke manier kleur in uw bedrijf. Printen met een snelheid van 12 ppm in kleur én zwart-wit plus de professionele resultaten van HP's Imageret 2400 printtechnologie. De gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden printer werkt met vier printcartridges. De printers beschikken over netwerkmogelijkheden voor gedeeld gebruik in kleine werkgroepen. Dankzij de flexibele mediaopties is hij geschikt voor uiteenlopende toepassingen, van interne documenten tot verkoopbrochures.

Breng kleur in uw bedrijf met de HP Color LaserJet 3500 printer. Deze printer levert schitterende kleurenlaserkwaliteit en biedt de snelheid, het gebruiksgemak en de prijs die u van een zwart-wit printer verwacht

Met de HP Color LaserJet 3500 printer brengt u op een makkelijke manier kleur in uw bedrijf. U krijgt schitterende kleurenlaserkwaliteit met de snelheid, het gebruiksgemak en de prijs die u van een zwart-wit printer verwacht. Printen met een snelheid van 12 ppm in kleur én zwart-wit plus de professionele resultaten van HP's Imageret 2400 printtechnologie. De gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden printer werkt met vier printcartridges. De printkwaliteit wordt automatisch geoptimaliseerd doordat de printer het papiertype herkent en de printinstellingen daaraan aanpast.

Korte samenvatting HP Color LaserJet 3500 Printer:
Deze korte samenvatting van de HP Color LaserJet 3500 Printer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Color LaserJet 3500 Printer
Lange samenvatting HP Color LaserJet 3500 Printer:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Color LaserJet 3500 Printer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Color LaserJet 3500 Printer
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs