X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Designjet 5500PS Printer (60 in)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q1254A#ABH
Categorie :
Deze printers zijn speciaal ontworpen voor het printen op grotere formaten dan A4.
grootformaat-printers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:18:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12368
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Service- en supportopties: HP Supportpacks en serviceovereenkomsten voor uitbreiding van de garantie tot drie jaar.
Lange productnaam HP Designjet 5500PS Printer (60 in) grootformaat-printer:
De korte redactionele beschrijving van HP Designjet 5500PS Printer (60 in) grootformaat-printer
Een uiterst productieve oplossing voor al uw grootformaat printbehoeften: hoge productiesnelheid, kleuren afbeeldingen met perfecte fotokwaliteit en betrouwbare prestaties, met als extra voordeel een vereenvoudigde werkstroom en verregaand automatische werking.

Marketingtekst HP Designjet 5500PS Printer (60 in) grootformaat-printer

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Designjet 5500PS Printer (60 in) grootformaat-printer.
De HP Designjet 5500 printers produceren uiterst snel documenten die verkoop- en distributieklaar zijn, zonder concessies aan de kwaliteit. Met HP's intelligente printoplossingen krijgen printservicebureaus, GIS-professionals en grafische ontwerpers een vereenvoudigde workflow, minimale gebruikersinterventie en flexibele opties voor een verscheidenheid aan klanten en afdelingen
Korte samenvatting HP Designjet 5500PS Printer (60 in) grootformaat-printer:
Deze korte samenvatting van de HP Designjet 5500PS Printer (60 in) grootformaat-printer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Designjet 5500PS Printer (60 in)
Lange samenvatting HP Designjet 5500PS Printer (60 in) grootformaat-printer:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Designjet 5500PS Printer (60 in) grootformaat-printer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Designjet 5500PS Printer (60 in)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs