X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
NVIDIA Quadro NVS 440 PCI Express Graphics Card
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PT453A
Categorie :
De videokaart of grafische kaart is het onderdeel van de computer dat het beeld berekent en waar de monitor op aangesloten wordt. Vooral voor mensen die moderne spellen willen spelen , films willen kijken of met andere multimediatoepassingen willen werken is het van belang een videokaart met een snelle grafische processor (GPU) en een groot videogeheugen te hebben.
videokaarten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:41:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 34549
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP NVIDIA Quadro NVS 440 PCI Express Graphics Card videokaart:
De korte redactionele beschrijving van HP NVIDIA Quadro NVS 440 PCI Express Graphics Card videokaart
See the bigger picture! This quad display solution supports up to four analog and/or digital monitors enabling users to manage and view more data, more quickly – ideal for professional 2D and multi-display applications.
Korte samenvatting HP NVIDIA Quadro NVS 440 PCI Express Graphics Card videokaart:
Deze korte samenvatting van de HP NVIDIA Quadro NVS 440 PCI Express Graphics Card videokaart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP NVIDIA Quadro NVS 440 PCI Express Graphics Card
Lange samenvatting HP NVIDIA Quadro NVS 440 PCI Express Graphics Card videokaart:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP NVIDIA Quadro NVS 440 PCI Express Graphics Card videokaart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP NVIDIA Quadro NVS 440 PCI Express Graphics Card
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs