X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
v7650 CRT Monitor
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PF996AT
Categorie :
Deze monitoren waren tot voor kort de standaard voor alle computers. CRT staat voor Cathode Ray Tube, wat betekent dat deze monitoren hun beeld maken door elektronen te versnellen en tegen een scherm te laten botsen dat licht geeft in de gewenste kleur als er op een bepaalde plaats (een pixel) een elektron tegenaan botst. Voor het versnellen van elektronen is echter nogal wat ruimte nodig, vandaar dat deze monitoren vrij groot en zwaar zijn. Een voordeel dat deze monitoren nog altijd over LCD monitoren hebben is dat de afstand tussen de pixels over het algemeen kleiner is, zeker voor de grotere modellen. Let u er bij het kopen op dat de monitor een vernieuwingsfrequentie van minimaal 70Hz heeft bij de gewenste resolutie, anders krijgt u last van vermoeide ogen bij langdurig gebruik, het beeld knippert dan namelijk een beetje.
monitoren CRT
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:32:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 27735
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Drie jaar garantie op onderdelen, reparatie-arbeid en on-site service. 48-uurs geavanceerde exchange service beschikbaar tijdens de garantieperiode. Bepaalde beperkingen en uitsluitingen zijn van toepassing. Raadpleeg HP Customer Support voor meer informatie.

Drie jaar garantie op onderdelen, reparatie-arbeid en on-site service. 48-uurs geavanceerde exchange service beschikbaar tijdens de garantieperiode. Bepaalde beperkingen en uitsluitingen zijn van toepassing. Raadpleeg HP Customer Support voor meer informatie.

Marketingtekst HP v7650 CRT Monitor CRT monitor

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP v7650 CRT Monitor CRT monitor.
Het perfecte weergavescherm voor elke zakelijke omgeving.

CRT- en TFT-monitoren zijn ontworpen om de meest veeleisende gebruikers te voorzien van perfecte weergave. HP werkt nauw samen met diverse leveranciers van componenten en monitoren om te waarborgen dat elk model voorziet in de behoeften wat betreft helderheid, contrast, focus, zuiverheid, convergentie en geometrie. Alle HP Business monitoren zijn compatibel met de belangrijkste milieustandaarden, zoals MPR-II, TCO'99 en Energy Star.

Meer functies en het beste, ergonomische ontwerp voor mainstream zakelijk gebruik.

Geavanceerde, voordelige 17-inch CRT-monitor voor mainstream zakelijk gebruik

Voordelige 17-inch flat-screen CRT-monitor die uitstekende prestaties biedt voor kantoortoepassingen, Internet en e-mailapplicaties – een ideale partner voor pc's en workstations voor mainstream zakelijk gebruik.

De HP v7650 CRT-monitor is een voordelige 17-inch flat-screen CRT-monitor die uitstekende prestaties biedt voor kantoortoepassingen, Internet en e-mailapplicaties. Deze innovatieve monitor bevat schaduwmaskertechnologie om dezelfde weergavekwaliteit te bieden als de duurdere flat-screen CRT-monitoren; het is een ideale partner voor desktop pc's en workstations voor mainstream zakelijk gebruik.

Korte samenvatting HP v7650 CRT Monitor CRT monitor:
Deze korte samenvatting van de HP v7650 CRT Monitor CRT monitor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP v7650 CRT Monitor
Lange samenvatting HP v7650 CRT Monitor CRT monitor:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP v7650 CRT Monitor CRT monitor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP v7650 CRT Monitor
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs