X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
rp5000 Point of Sale System Celeron 2.0 GHz 256M/40G LAN WEPOS
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PE056EA
Categorie :
Point of sale terminals
POS terminals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:12:08
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 14086
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Standaard garantieverklaring: Drie jaar garantie op onderdelen en arbeid met on-site service (3/3/3)
Lange productnaam HP rp5000 Point of Sale System Celeron 2.0 GHz 256M/40G LAN WEPOS:
De korte redactionele beschrijving van HP rp5000 Point of Sale System Celeron 2.0 GHz 256M/40G LAN WEPOS
Indrukwekkend point-of-sale systeem met de flexibiliteit en prijs van een pc-gebaseerde oplossing.

Marketingtekst HP rp5000 Point of Sale System Celeron 2.0 GHz 256M/40G LAN WEPOS

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP rp5000 Point of Sale System Celeron 2.0 GHz 256M/40G LAN WEPOS.
Het HP point-of-sale systeem rp5000 is een voor retailgebruik ontwikkeld, op standaarden gebaseerd systeem dat in de unieke behoeften van de POS-markt voorziet; het systeem ondersteunt een I/O met eigen voeding en biedt langere levenscycli voor de retailomgeving. Voor klanten die snelheid en de meest actuele informatie verlangen biedt het HP rp5000 platform de prijs-prestatieverhouding van een traditionele desktop pc en unieke betrouwbaarheid en functionaliteit, zodat de pc-gebaseerde POS-markt nu kan profiteren van HP’s toonaangevende technologie en ervaring. Biedt alle traditionele functies van een POS-systeem en is tevens een trainingterminal, een advertentiegenerator en een klanteninformatiecentrum – alles in één ruimtebesparende unit.
Korte samenvatting HP rp5000 Point of Sale System Celeron 2.0 GHz 256M/40G LAN WEPOS:
Deze korte samenvatting van de HP rp5000 Point of Sale System Celeron 2.0 GHz 256M/40G LAN WEPOS-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP rp5000 Point of Sale System Celeron 2.0 GHz 256M/40G LAN WEPOS
Lange samenvatting HP rp5000 Point of Sale System Celeron 2.0 GHz 256M/40G LAN WEPOS:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP rp5000 Point of Sale System Celeron 2.0 GHz 256M/40G LAN WEPOS, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP rp5000 Point of Sale System Celeron 2.0 GHz 256M/40G LAN WEPOS
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs