X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
rp5000 Point of Sale System (PE054A)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PE054A
Categorie :
Point of sale terminals
POS terminals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:21:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 15511
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Standaard garantieverklaring: Drie jaar garantie op onderdelen en arbeid met on-site service (3/3/3)

Marketingtekst HP rp5000 Point of Sale System (PE054A)

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP rp5000 Point of Sale System (PE054A).
Het nieuwe HP rp5000 point-of-sale systeem combineert de functionaliteit en de kenmerken van de huidige leverancierspecifieke POS-systemen met de lage kosten en flexibiliteit van een pc-gebaseerde POS-oplossing. U krijgt het beste van twee werelden in één nieuw POS-systeem.
Korte samenvatting HP rp5000 Point of Sale System (PE054A):
Deze korte samenvatting van de HP rp5000 Point of Sale System (PE054A)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP rp5000 Point of Sale System (PE054A)
Lange samenvatting HP rp5000 Point of Sale System (PE054A):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP rp5000 Point of Sale System (PE054A), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP rp5000 Point of Sale System (PE054A)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs