X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Photosmart R827 Digital Camera
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
L2079A#BCA
Categorie :
Met een digitale camera heeft u al uw foto\'s direct digitaal, dat betekent dat u meteen kunt zien of uw foto gelukt is, u uw foto\'s op de computer kunt bewerken voordat u ze laat afdrukken en ze ook heel gemakkelijk kunt delen met vrienden of familie via internet. Stuur uw digitale foto\'s over het internet naar uw vertrouwde afdrukservice of print ze zelf uit met uw eigen fotoprinter.
digitale camera's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 jul 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 19 jul 2012 17:25:55
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12513
Deze statistiek is gebaseerd op de 61744 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-07-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60104 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Service- en supportopties: Gratis telefonische support tijdens de garantieperiode voor standaard setup, installatie en probleemoplossing in de Verenigde Staten, Canada, Europa en Latijns-Amerika; Gratis support via het web 24 uur per dag, 7 dagen per week op http:///support
Garantie: Standaard één jaar hardwaregarantie. Garantie- en supportopties variëren per product, land en lokale wettelijk vereisten.
Lange productnaam HP Photosmart R827 Digital Camera:
De korte redactionele beschrijving van HP Photosmart R827 Digital Camera
Dunne, elegante en robuuste camera om schitterende 7,2-MP foto's te nemen die fraaie prints en vergrotingen tot posterformaat opleveren. Krachtige interne 3 x optische zoomlens voor close-ups en anti-shake functie om bewogen opnamen te voorkomen.

Marketingtekst HP Photosmart R827 Digital Camera

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Photosmart R827 Digital Camera.
Dunne, elegante en robuuste camera om schitterende 7,2-MP foto's te nemen die fraaie prints en vergrotingen tot posterformaat opleveren. Krachtige interne 3 x optische zoomlens voor close-ups – deze camera is zo dun dat hij in elke jaszak past. HP anti-shake beeldstabilisatie voorkomt bewogen opnamen. Rode ogen automatisch in de camera verwijderen met HP Real Life Technology. Opnamen bekijken op een groot helder, binnen en buiten goed afleesbaar 6,4-cm display.
Korte samenvatting HP Photosmart R827 Digital Camera:
Deze korte samenvatting van de HP Photosmart R827 Digital Camera-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Photosmart R827 Digital Camera, 7,4 MP, Totaal 24 x zoom (3 x optisch, 8 x digitaal), Normaal (standaard), macro, automatisch macro, oneindig, multi-zone of spot, Centrale AE-meting (standaard), gemiddelde AE-meting, spot AE-meting, ± 3,0 EV in stappen van 1/3, 60 seconden
Lange samenvatting HP Photosmart R827 Digital Camera:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Photosmart R827 Digital Camera, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Photosmart R827 Digital Camera. Megapixels: 7,4 MP. Gecombineerde zoom: Totaal 24 x zoom (3 x optisch, 8 x digitaal). Focus: Normaal (standaard), macro, automatisch macro, oneindig, multi-zone of spot. Belichtingsinstelling: Centrale AE-meting (standaard), gemiddelde AE-meting, spot AE-meting, Belichtingscorrectie: ± 3,0 EV in stappen van 1/3. Audiosysteem: 60 seconden
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Fotokwaliteit
Megapixels*
MegaPixels: Het aantal (in millioenen) lichtgevoelige beeldpunten, of pixels, die gebruikt worden door de image sensor van de camera (CCD) om lichtopnames te maken, en die zijn weerslag vind in het uiteindelijk aantal opgeslagen pixels op een memory card (geheugenkaart).
7,4 MP
Lenssysteem
Gecombineerde zoom
Totaal 24 x zoom (3 x optisch, 8 x digitaal)
Scherpstellen
Focus
Normaal (standaard), macro, automatisch macro, oneindig, multi-zone of spot
Belichting
Belichtingsinstelling
Centrale AE-meting (standaard), gemiddelde AE-meting, spot AE-meting
Belichtingscorrectie*
± 3,0 EV in stappen van 1/3
Sluitervertraging
time between pressing the shutter release button and the picture is taken in seconds
0,15 seconde
Flitser
Bereik flits
4,1 m groothoek, 3,3 m tele
Video
Resolutie per videomodus
24 fps, VGA 640 x 480 Pixels
Audio
Audiosysteem
System used to play music or speech.
60 seconden
Geheugen
Geheugenslots
Het aantal en soort geheugenuitbreidingsslots. Een geheugenuitbreiding is vaak een goedkope manier om uw oude computer weer up-to-date te maken.
1 slot, Secure Digital (SD) en compatibele kaarten
Capaciteit van opslagmedia
How much data can be stored by the product.
32 MB intern geheugen, capaciteit: tot 14 foto's (accepteert SD-kaarten met een capaciteit tot 2 GB)
Beeldscherm
Beeldscherm*
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
6,35-cm LCD-display; 960 x 240 = 230.400 dots (diagonaal displayformaat)
Zoeker
Beeldzoeker
Schermpje op de camera/raampje in de camera waardoor men het beeld kan zien dat voor de lens zit.\nOptische zoeker: men kijkt door een raampje in het toestel om te zien wat men gaat fotograferen.\nDigitale/Electronische zoeker: een LCD schermpje laat zien wat men gaat fotograferen.
Geen
Poorten & interfaces
PictBridge*
PictBridge is een industriestandaard uit 2003 van de Camera & Imaging Products Association (CIPA) voor het direct afdrukken van afbeeldingen.\nPictBridge maakt het mogelijk foto's van een digitale camera rechtstreeks door een printer te laten afdrukken via standaardverbindingen als USB (met een USB-kabel) of Bluetooth (draadloos).
Direct foto's printen naar PictBridge-compatibele printers
Optionele connectiviteit
HP Photosmart 6221 Premium cameradock met zwakstroomingang, USB-connector, oplaadvak voor reserveaccu en A/V-connector, HP Photosmart 6222 draadloos cameradockstation, HP Photosmart 6224 Wireless Picture Manager
Camera
Witbalans*
how the camera is doing the white balance
Automatisch (standaard), zon, schaduw, tungsten, fluorescerend, handmatig
Opnamemodi*
Normaal (standaard), zelfontspanner, zelfontspanner (2 opnamen), burst, video
Zelfontspanner*
Beschrijving van de zelfontspanner van de camera: zoals sluitertijd: afstandsbediening etc
10 seconden
Accu/Batterij
Levensduur accu/batterij
Maximale gebruiksduur van een accu of batterij. Mobile Mark™ (2002) is de standard benchmark voor het meten van de gebruiksduur van een accu/batterij. In sommige gevallen kan de gebruiksduur worden verlengd door het toevoegen van extra batterijen/accus.
275 opnamen (max.), ca. 190 opnamen (gem.)
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
1 lithium-ion accu 1050 mA (oplaadbaar), universele netadapter: 100-240 V, 50/60 Hz ingangsspanning; 5 V, 2000 mA uitgangsspanning
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 tot 50° C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-30 tot 65° C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
15-85 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
15 tot 90% relatieve luchtvochtigheid
Aanbevolen relatieve luchtvochtigheid bij gebruik
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan namelijk minder water bevatten dan warme. Boven de 100% condenseert de waterdamp en krijgt men water.\n
15 tot 85% relatieve luchtvochtigheid
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
1 USB – compatibel met de USB 2.0 specificatie
Minimum systeemeisen voor Macintosh
Mac OS X v10.3.9, 10.4; PowerPC G3, G4 en G5 processor of Intel® Core processor; minimaal 128 M RAM, 256 MB aanbevolen (vereist voor Mac OS X v10.4); 250 MB vrije schijfruimte; SVGA-monitor (800 x 600, 16-bits kleur); Cd-rom drive; ingebouwde USB
Gewicht en omvang
Gewicht*
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
140 gr (zonder accu), 160 gr (met accu)
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
580 gr (NA), 730 gr [EMEA (BCA, B19)], 640 gr [LAR (ABM, AKY)]
Certificaten
Energy Star-certificaat
This indicates that the product is compliant with Energy Star, which is an international standard for energy-efficient consumer products.
Yes
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
HP Photosmart software voor Windows® en Macintosh
Overige specificaties
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
170 x 131 x 61 [NA, EMEA (BCA), LAR (ABM)], 227 x 136 x 61 [EMEA (B19), LAR (AKY)]
Videomogelijkheid
Capability of video recording/playback.
Yes
Effectieve sensorresolutie
7,2 MP
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows® 2000, XP Home Edition, XP Professional, XP Professional x64 Edition; Mac OS X v10.3.9, 10.4 en hoger
Camera sluitertijd
Geeft de tijdsduur aan waarin de sluiter licht doorlaat door de lens naar de CCD. Sluitertijd en opening (aperture) bepalen gezamelijk de belichting.
10 tot 1/1000 seconde
Picture mode
Automatisch (standaard), actie, strand, document, landschap, nachtlandschap, nachtportret, panorama links, panorama rechts, portret, sneeuw, zonsondergang, theater, fotostabiliteit
Kleurdiepte
36-bit
Focusbereik lens
A cylindrical piece of glass or plastic that receives and focuses light to form an image. Most cameras list an f-number and focal length for each lens. \nF-Number: Indicates the size of the lens opening (aperture). \nFocal Length: The distance between the image sensor and the optical center of the lens. \nLens Adapter: Allows photographers to use special lens attachments (Macro, Zoom, Filters, etc.) on certain cameras.
Ca. 0,5 m tot oneindig (groothoek), 0,6 m tot oneindig (tele), 0,1 m tot 1 m (macro groothoek)
Lenssysteem
Type of lens in this product, expressed as its characteristics including lens, zoom capability, focal length, 35 mm equivalent focal length, and aperture range
HP precisielens; Totaal 24 x zoom (3 x optisch, 8 x digitaal); 6,5 tot 19,6 mm brandpuntsafstand, ca. 39 tot 118 mm (35-mm equivalent); f3,5 tot f7,4 (groothoek), f4,2 tot f8,8 (tele)
Minimale systeemeisen
Pentium® II (min. 233-MHz), equivalente Celeron® of compatibele processor; 128 MB RAM; 200 MB vrije schijfruimte; SVGA-monitor (800 x 600, 16-bits kleur); Windows® 2000, XP Home Edition, XP Professional, XP Professional x64 Edition; Cd-rom drive; Internet Explorer 5.01 met SP2 of hoger; USB-poort
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
1 USB (compatibel met de USB 2.0 specificatie), 1 HP Photosmart 5-V netadapter
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
93,3 x 23,6 x 61 mm (zonder uitgeschoven lens)
Beeldbewerkingsfuncties
Uit (standaard), alleen datum, datum en tijd
Kleurinstelling
how the picture will be taken by the camera
Kleur (standaard), zwart-wit, sepia en kleurbracketing
Exportbestandsformaten
JPEG (EXIF 2.2) voor niet-bewegende beelden, MPEG-1 voor videoclips
Tijd tussen opnamen
Time between consecutive shots with the camera
1,1 seconde
Technische details
Snel oplaadbare HP Photosmart R07 lithium-ion accu met hoge capaciteitSnel oplaadbare HP Photosmart R07 lithium-ion accu met hoge capaciteit
HP Real Life Technology: HP adaptive lighting technologie, geïntegreerde rode ogen verwijderoptie, panorama-samenvoegfunctie in de camera, HP Instant advies, HP Design Gallery, niet-bewegende beelden uit video
Video opnemen: MPEG-1, onbeperkt (afhankelijk van de geheugencapaciteit); geluid opnemen: tot 60 secondenVideo opnemen: MPEG-1, onbeperkt (afhankelijk van de geheugencapaciteit); geluid opnemen: tot 60 seconden
HP adaptive lighting technologie, geïntegreerde rode ogen verwijderoptie, panorama-samenvoegfunctie in de camera, HP Instant advies, HP Design Gallery, niet-bewegende beelden uit video
6,4-cm diagonaal binnen/buiten goed afleesbaar LCD-kleurendisplay (960 x 240 = 230.400 dots)6,4-cm diagonaal binnen/buiten goed afleesbaar LCD-kleurendisplay (960 x 240 = 230.400 dots)
Totaal 24 x zoom (3 x optisch/8 x digitaal); 6,5 tot 19,6 mm brandpuntsafstand; ca. 39 tot 118 mm (35-mm equivalent)Totaal 24 x zoom (3 x optisch/8 x digitaal); 6,5 tot 19,6 mm brandpuntsafstand; ca. 39 tot 118 mm (35-mm equivalent); f3,5 tot f7,4 (groothoek); f4,2 tot f8,8 (tele)
32 MB intern geheugen voor opslag van foto's en video; SD kaartslot voor nog meer capaciteit32 MB intern geheugen voor opslag van foto's en video; SD kaartslot voor nog meer capaciteit
7,2-MP resolutie (effectief aantal pixels 3112 x 2328)7,2-MP resolutie (effectief aantal pixels 3112 x 2328)
14 automatische fotomodi (inclusief theatermodus) en tal van handmatige instelmogelijkheden14 automatische fotomodi (inclusief theatermodus) en tal van handmatige instelmogelijkheden
Mate van blootstelling aan licht
Automatisch (standaard), ISO 100, 200, 400
Meting
TTL (door de lens)