X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Cradle (dock) for PhotoSmart R817 & R818 digital camera
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
L2031-80001
Categorie :
Een platform waarin je een notebook/laptop kunt schuiven. Het docking-station bevat meestal slots voor uitbreidingdskaarten, bays voor opslagapparatuur, en I/O-connectoren voor randapparatuur, zoals printers en monitoren. Wanneer een notebook in een docking-station is geschoven, is het eigenlijk een desktop pc geworden. Het voordeel is dat de data in beide modes beschikbaar is, aangezien de data op de hard disk van de notebook staat. Dankzij een docking-station geniet je de voordelen van portabiliteit van een notebook en de uitbreidingsmogelijkheden en het gebruiksgemak van een desktop pc.
notebook docks & poortreplicators
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:30:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9134
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP Cradle (dock) for PhotoSmart R817 & R818 digital camera notebook dock & poortreplicator:
De korte redactionele beschrijving van HP Cradle (dock) for PhotoSmart R817 & R818 digital camera notebook dock & poortreplicator
Cradle (dock) for PhotoSmart R817 & R818 digital camera
Korte samenvatting HP Cradle (dock) for PhotoSmart R817 & R818 digital camera notebook dock & poortreplicator:
Deze korte samenvatting van de HP Cradle (dock) for PhotoSmart R817 & R818 digital camera notebook dock & poortreplicator-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Cradle (dock) for PhotoSmart R817 & R818 digital camera
Lange samenvatting HP Cradle (dock) for PhotoSmart R817 & R818 digital camera notebook dock & poortreplicator:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Cradle (dock) for PhotoSmart R817 & R818 digital camera notebook dock & poortreplicator, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Cradle (dock) for PhotoSmart R817 & R818 digital camera
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs