X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Scanjet 4850 Photo Scanner
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
L1950A#BA0
Categorie :
Met een scanner kunt u allerlei documenten, afbeeldingen en foto\'s digitaliseren.
scanners
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:27:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13660
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Garantie: Eén jaar hardwaregarantie plus service en support van HP (garantie kan afwijken in landen van Europa waar een langere garantieperiode wettelijk verplicht is).
Lange productnaam HP Scanjet 4850 Photo Scanner:
De korte redactionele beschrijving van HP Scanjet 4850 Photo Scanner
Deze elegante scanner produceert scans van hoge kwaliteit en biedt veelzijdige bewerkingsmogelijkheden. Hij scant documenten, meer foto's tegelijk of – met de ingebouwde adapter – tot vier 35-mm dia's of zes negatieven.

Marketingtekst HP Scanjet 4850 Photo Scanner

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Scanjet 4850 Photo Scanner.
HP scanners bieden ongekende mogelijkheden
Korte samenvatting HP Scanjet 4850 Photo Scanner:
Deze korte samenvatting van de HP Scanjet 4850 Photo Scanner-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Scanjet 4850 Photo Scanner
Lange samenvatting HP Scanjet 4850 Photo Scanner:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Scanjet 4850 Photo Scanner, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Scanjet 4850 Photo Scanner
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs