X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
L1755A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
L1755A show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Lamp which enables a projector (beamer) to project/show images.
projectielampen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:26:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 58558
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP L1755A projectielamp:
De korte redactionele beschrijving van HP L1755A projectielamp
HP vp6210/vp6220 Projector Lamp Module

Marketingtekst HP L1755A projectielamp

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP L1755A projectielamp.
De HP lampmodule zorgt voor een soepel verloop van uw presentatie. U bent op alles voorbereid dankzij deze betrouwbare 200 W reservelampmodule.

Wees voorbereid op het onverwacht doorbranden van de lampDe lampmodule is snel en gemakkelijk te installerenDe lampmodule waarborgt langdurige prestaties


Korte samenvatting HP L1755A projectielamp:
Deze korte samenvatting van de HP L1755A projectielamp-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP L1755A, HP, vp6210/vp6220 Projector, 200 W, 8,89 cm (3.5")
Lange samenvatting HP L1755A projectielamp:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP L1755A projectielamp, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP L1755A. Merkcompatibiliteit: HP, Compatibiliteit: vp6210/vp6220 Projector, Vermogen lamp: 200 W. Maat: 8,89 cm (3.5")
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Merkcompatibiliteit*
Is het product ontworpen om gebruikt te worden met producten van een bepaald merk?
HP
Compatibiliteit*
Systemen waarmee het product samenwerkt.
vp6210/vp6220 Projector
Vermogen lamp*
The power of the lamp, usually measured in watts (W).
200 W
Overige specificaties
Maat
Physical dimension.
8,89 cm (3.5")
Afmetingen verpakking (B x D x H)
101,6 x 101,6 x 88,9 mm (4 x 4 x 3,5")
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
GO Lamps

(toon je logo)
We only include the brand logos of Open Icecat participants (sponsors) with whom we entered into a formal agreement to make their product content available for all their channel partners on their websites. Open Icecat is the most powerful network as it is used by 68052 channel partners already
GO Lamps GL142 projectielamp
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
GL142
EUR 151,09
(excl. VAT)
EUR 181,31(incl. VAT)