X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ProCurve Identity Driven Manager 2.3 2000 User License
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
J9014A
Categorie :
Het besturingssysteem is het programma dat als eerste gestart wordt wanneer uw computer/server aanzet en dat zorgt dat alle andere programma\'s op de juiste manier kunnen werken. Bekende voorbeelden van besturingssystemen zijn Microsoft Windows, Mac OS en Linux.
besturingssystemen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:47:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 34332
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
  ProCurve Networking by HP: Network Management License and Upgrade Guide (0,1MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam HP ProCurve Identity Driven Manager 2.3 2000 User License:
De korte redactionele beschrijving van HP ProCurve Identity Driven Manager 2.3 2000 User License
ProCurve Identity Driven Manager is een plug-in voor ProCurve Manager Plus die dynamisch beveiligings- en prestatie-instellingen toepast op basis van gebruiker, apparaat, locatie, tijd en clientsysteemstatus.

Marketingtekst HP ProCurve Identity Driven Manager 2.3 2000 User License

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP ProCurve Identity Driven Manager 2.3 2000 User License.
ProCurve Identity Driven Manager is een plug-in voor ProCurve Manager Plus die dynamisch beveiligings-, toegangs- en prestatie-instellingen toepast op apparaten in de netwerkinfrastructuur – op basis van gebruiker, apparaat, locatie, tijd en clientsysteemstatus – zodat goedgekeurde gebruikers automatisch toegangsrechten krijgen, ongeacht waar en wanneer ze verbinding maken met het netwerk. IDM is op open standaarden gebaseerd en gebruiksvriendelijk. Het stelt beheerders in staat het toegangsbeleid op een centrale locatie te definiëren en te beheren, zonder elk netwerkelement apart te configureren. Doordat intelligente netwerktoegang automatisch wordt beheerd, geeft IDM beheerders meer controle over hun netwerken. Dat verhoogt de productiviteit van IT-medewerkers en maakt bedrijven slagvaardiger in een concurrerend zakelijk klimaat.
Korte samenvatting HP ProCurve Identity Driven Manager 2.3 2000 User License:
Deze korte samenvatting van de HP ProCurve Identity Driven Manager 2.3 2000 User License-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP ProCurve Identity Driven Manager 2.3 2000 User License
Lange samenvatting HP ProCurve Identity Driven Manager 2.3 2000 User License:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP ProCurve Identity Driven Manager 2.3 2000 User License, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP ProCurve Identity Driven Manager 2.3 2000 User License
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
HP ProCurve Manager Plus 2.3 50-device License
HP ProCurve Manager Plus 2.3 50-device License
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
J9057A
EUR 1452,10
(excl. VAT)
EUR 1669,92(incl. VAT)