X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Jetdirect ew2400 802.11g Wireless and Fast Ethernet External Print Server
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
J7951A
Categorie :
Met een printserver kunt u één of meerdere printers direct op het netwerk aansluiten. Het is dan niet langer nodig een computer speciaal voor de printer altijd aan te laten staan.
print servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 14:46:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13740
Deze statistiek is gebaseerd op de 65075 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63374 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Garantie: Eén jaar return-to-HP hardwaregarantie

Marketingtekst HP Jetdirect ew2400 802.11g Wireless and Fast Ethernet External Print Server

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Jetdirect ew2400 802.11g Wireless and Fast Ethernet External Print Server.
Gemakkelijk netwerkcompatibele HP printers en MFP's met Hi-Speed USB-poorten delen in het 802.11b/g wireless of Fast Ethernet netwerk via de externe HP Jetdirect ew2400 printserver. Gemakkelijk te installeren, te gebruiken en te integreren in de netwerkomgeving.
Korte samenvatting HP Jetdirect ew2400 802.11g Wireless and Fast Ethernet External Print Server:
Deze korte samenvatting van de HP Jetdirect ew2400 802.11g Wireless and Fast Ethernet External Print Server-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Jetdirect ew2400 802.11g Wireless and Fast Ethernet External Print Server
Lange samenvatting HP Jetdirect ew2400 802.11g Wireless and Fast Ethernet External Print Server:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Jetdirect ew2400 802.11g Wireless and Fast Ethernet External Print Server, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Jetdirect ew2400 802.11g Wireless and Fast Ethernet External Print Server
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs