X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
wp110 wireless external print server (parallel - 802.11b)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
J6062A
Categorie :
Met een printserver kunt u één of meerdere printers direct op het netwerk aansluiten. Het is dan niet langer nodig een computer speciaal voor de printer altijd aan te laten staan.
print servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 17 dec 2010 15:10:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 35770
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: http://productfinder.support.hp.com

1 jaar garantie
Lange productnaam HP wp110 wireless external print server (parallel - 802.11b):
De korte redactionele beschrijving van HP wp110 wireless external print server (parallel - 802.11b)
externe hp wp110 wireless printserver (parallel - 802.11b)

Marketingtekst HP wp110 wireless external print server (parallel - 802.11b)

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP wp110 wireless external print server (parallel - 802.11b).
De HP wireless printserver wp110 biedt Mac of pc gebruikers een simpele en kosteneffectieve manier om een printer te delen - zonder kabels. Een draadloze aansluiting op HP randapparatuur betekent dat gebruikers met een klein kantoor of een kantoor aan huis veel meer vrijheid hebben bij de inrichting van hun werkomgeving. De HP wireless printserver wp110 wordt op HP printers aangesloten via de parallelle poort, waarmee een simpele, veilige aansluiting op een 802.11b draadloos netwerk ontstaat. Het is een ideale oplossing voor gedeeld printergebruik in huis of in een klein kantoor.
Korte samenvatting HP wp110 wireless external print server (parallel - 802.11b):
Deze korte samenvatting van de HP wp110 wireless external print server (parallel - 802.11b)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP wp110 wireless external print server (parallel - 802.11b)
Lange samenvatting HP wp110 wireless external print server (parallel - 802.11b):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP wp110 wireless external print server (parallel - 802.11b), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP wp110 wireless external print server (parallel - 802.11b)
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs