X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
jetdirect 680n wireless internal print server (EIO - 802.11b)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
J6058A#003
Categorie :
Met een printserver kunt u één of meerdere printers direct op het netwerk aansluiten. Het is dan niet langer nodig een computer speciaal voor de printer altijd aan te laten staan.
print servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 04 mrt 2011 17:28:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8822
Deze statistiek is gebaseerd op de 62293 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60342 gratis Open Icecat-gebruikers.

Marketingtekst HP jetdirect 680n wireless internal print server (EIO - 802.11b)

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP jetdirect 680n wireless internal print server (EIO - 802.11b).
De interne HP Jetdirect 680n 802.11b wireless printserver biedt een gemakkelijke, flexibele en upgradeable oplossing aan ondernemingen om HP netwerkprinters met een EIO-interface te delen in een draadloos 802.11b netwerk.
Korte samenvatting HP jetdirect 680n wireless internal print server (EIO - 802.11b):
Deze korte samenvatting van de HP jetdirect 680n wireless internal print server (EIO - 802.11b)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP jetdirect 680n wireless internal print server (EIO - 802.11b)
Lange samenvatting HP jetdirect 680n wireless internal print server (EIO - 802.11b):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP jetdirect 680n wireless internal print server (EIO - 802.11b), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP jetdirect 680n wireless internal print server (EIO - 802.11b)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geheugen
Flash memory
MB
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
MB
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
g
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
W
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
°C
Verpakking
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
g
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
mm
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
Mbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
mm
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
stuk(s)
Aanbevolen temperatuur bij gebruik
°C
Gewicht pallet
kg
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
mm