X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1y 24x7 10Incdt RHAS Blades SW Supp
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
HC326E
Categorie :
Lessons or courses in IT/ICT to improve computing skills.
IT-cursussen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:27:56
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 16805
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP 1y 24x7 10Incdt RHAS Blades SW Supp:
De korte redactionele beschrijving van HP 1y 24x7 10Incdt RHAS Blades SW Supp
Support technique logiciel pour 10Â incidents, 24h/j, 7j/7
Korte samenvatting HP 1y 24x7 10Incdt RHAS Blades SW Supp:
Deze korte samenvatting van de HP 1y 24x7 10Incdt RHAS Blades SW Supp-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 1y 24x7 10Incdt RHAS Blades SW Supp
Lange samenvatting HP 1y 24x7 10Incdt RHAS Blades SW Supp:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 1y 24x7 10Incdt RHAS Blades SW Supp, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP 1y 24x7 10Incdt RHAS Blades SW Supp
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs