X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1 j PW, telef assistentie Designjet 10-130 svc
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
HC129PE
Categorie :
Services to help with the installation of a piece of computer software or hardware, or another device such as a TV.
installatieservices
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 16 feb 2017 12:23:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 44880
Deze statistiek is gebaseerd op de 66720 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64984 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP 1 j PW, telef assistentie Designjet 10-130 svc:
De korte redactionele beschrijving van HP 1 j PW, telef assistentie Designjet 10-130 svc
HP 1 j PW, telef assistentie Designjet 10-130 svc

Marketingtekst HP 1 j PW, telef assistentie Designjet 10-130 svc

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 1 j PW, telef assistentie Designjet 10-130 svc.
HP User Advisory Support Service dit uw technologiegebruikers toegang tot advies en hulp voor printproducten en gangbare softwareapplicaties, zoals webbrowsers, tekstverwerkers, antivirus- en e-mailapplicaties van toonaangevende fabrikanten als Microsoft, Adobe en Netscape. User Advisory Support (UAS) Service biedt u één aanspreekpunt voor technische ondersteuning per telefoon of via internet voor printproducten en een scala aan bedrijfssoftware van verschillende fabrikanten. UAS omvat advies en technische assistentie over de functionaliteit en het gebruik van printproducten en softwareapplicaties voor zakelijk gebruik en programma's die draaien onder Microsoft besturingssystemen. UAS is beschikbaar in twee serviceopties voor geselecteerde producten. Zie 'Dekkingsperioden' in tabel 1 voor meer informatie.
Korte samenvatting HP 1 j PW, telef assistentie Designjet 10-130 svc:
Deze korte samenvatting van de HP 1 j PW, telef assistentie Designjet 10-130 svc-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 1 j PW, telef assistentie Designjet 10-130 svc
Lange samenvatting HP 1 j PW, telef assistentie Designjet 10-130 svc:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 1 j PW, telef assistentie Designjet 10-130 svc, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP 1 j PW, telef assistentie Designjet 10-130 svc
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs