X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1 jaar PW, vlg werkd HW supp voor LaserJet 9000
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
H7698PE
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4053162116245 show
Categorie :
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 mrt 2017 13:34:50
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 101129
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP 1 jaar PW, vlg werkd HW supp voor LaserJet 9000:
De korte redactionele beschrijving van HP 1 jaar PW, vlg werkd HW supp voor LaserJet 9000
HP 1 jaar PW, vlg werkd HW supp voor LaserJet 9000

Marketingtekst HP 1 jaar PW, vlg werkd HW supp voor LaserJet 9000

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 1 jaar PW, vlg werkd HW supp voor LaserJet 9000.
HP Hardwaresupport onsite service biedt hoogwaardige remote assistentie en onsite support voor de gedekte hardware en stelt u in staat de uptime van producten te verbeteren. U heeft keuze uit meerdere serviceniveau-opties met verschillende responstijden en dekkingsperioden en uit verschillende looptijden om flexibel in uw specifieke servicebehoeften te voorzien.
Korte samenvatting HP 1 jaar PW, vlg werkd HW supp voor LaserJet 9000:
Deze korte samenvatting van de HP 1 jaar PW, vlg werkd HW supp voor LaserJet 9000-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 1 jaar PW, vlg werkd HW supp voor LaserJet 9000, 1 jaar, Ter plaatse
Lange samenvatting HP 1 jaar PW, vlg werkd HW supp voor LaserJet 9000:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 1 jaar PW, vlg werkd HW supp voor LaserJet 9000, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP 1 jaar PW, vlg werkd HW supp voor LaserJet 9000. Aantal jaar: 1 jaar, Soort: Ter plaatse
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Aantal jaar
Period of time over which the product may be used.
1 jaar
Kenmerken
Soort
Characteristics of the device.
Ter plaatse
Next Business Day (NBD)
Yes