X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
iPAQ rw6815 Personal Messenger 64 M 2.7" TFT W Mobile™ 5.0 Professional
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FA777AT#ABB/KIT1
Categorie :
Mobile computer which uses RFID (Radio Frequency Identification) e.g. scanning devices in shops and restaurants
RFID mobile computers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 25 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 07 feb 2017 03:13:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9039
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 25-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Standaard garantieverklaring: Een jaar op onderdelen en arbeidskosten in alle regio's, 90 dagen technische support voor software in de meeste regio’s. Aanvullende opties variëren per regio
Lange productnaam HP iPAQ rw6815 Personal Messenger 64 M 2.7" TFT W Mobile™ 5.0 Professional:
De korte redactionele beschrijving van HP iPAQ rw6815 Personal Messenger 64 M 2.7" TFT W Mobile™ 5.0 Professional
De HP iPAQ rw6815 Personal Messenger is klein van formaat, maar groot in connecties. U kunt telefoneren, tekstberichten en instant messages verzenden, surfen op het internet, e-mail bekijken en meer.

Marketingtekst HP iPAQ rw6815 Personal Messenger 64 M 2.7" TFT W Mobile™ 5.0 Professional

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP iPAQ rw6815 Personal Messenger 64 M 2.7" TFT W Mobile™ 5.0 Professional.
De Personal Messenger is klein van formaat, maar groot in connecties. U kunt telefoneren, tekstberichten en instant messages verzenden, surfen op het internet, e-mail bekijken en meer.
Korte samenvatting HP iPAQ rw6815 Personal Messenger 64 M 2.7" TFT W Mobile™ 5.0 Professional:
Deze korte samenvatting van de HP iPAQ rw6815 Personal Messenger 64 M 2.7" TFT W Mobile™ 5.0 Professional-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP iPAQ rw6815 Personal Messenger 64 M 2.7" TFT W Mobile™ 5.0 Professional
Lange samenvatting HP iPAQ rw6815 Personal Messenger 64 M 2.7" TFT W Mobile™ 5.0 Professional:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP iPAQ rw6815 Personal Messenger 64 M 2.7" TFT W Mobile™ 5.0 Professional, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP iPAQ rw6815 Personal Messenger 64 M 2.7" TFT W Mobile™ 5.0 Professional
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs