X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Docking Station
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FA260BT#AC3
Categorie :
Een platform waarin je een notebook/laptop kunt schuiven. Het docking-station bevat meestal slots voor uitbreidingdskaarten, bays voor opslagapparatuur, en I/O-connectoren voor randapparatuur, zoals printers en monitoren. Wanneer een notebook in een docking-station is geschoven, is het eigenlijk een desktop pc geworden. Het voordeel is dat de data in beide modes beschikbaar is, aangezien de data op de hard disk van de notebook staat. Dankzij een docking-station geniet je de voordelen van portabiliteit van een notebook en de uitbreidingsmogelijkheden en het gebruiksgemak van een desktop pc.
notebook docks & poortreplicators
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:05:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 20771
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP Docking Station notebook dock & poortreplicator:
De korte redactionele beschrijving van HP Docking Station notebook dock & poortreplicator
USB Docking station voor iPAQ Pocket PC rz1700 rx3700 hx2000 hx4700 hw6xxx serie (zonder AC Adapter)

Marketingtekst HP Docking Station notebook dock & poortreplicator

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Docking Station notebook dock & poortreplicator.
Een thuisbasis voor uw iPAQ Pocket PC en een snelle en gemakkelijke verbinding met uw pc. Wanneer u deze cradle met de netadapter (apart aan te schaffen) gebruikt, laadt u de iPAQ Pocket PC op zodra u deze in de cradle plaatst.

- Originele vervangende cradle is volledig op maat voor uw iPAQ
- Uw iPAQ opladen wanneer deze wordt gecombineerd met de netadapter (apart aan te schaffen)
- Gemakkelijk aan te sluiten, u steekt hem er gewoon in (USB-interface vereist).
Korte samenvatting HP Docking Station notebook dock & poortreplicator:
Deze korte samenvatting van de HP Docking Station notebook dock & poortreplicator-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Docking Station, USB
Lange samenvatting HP Docking Station notebook dock & poortreplicator:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Docking Station notebook dock & poortreplicator, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Docking Station. Interface: USB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Overige specificaties
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB
Overige specificaties
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x 4 pin USB Type A