X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FA122A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FA122A#AC3
Categorie :
Cables used to transfer information between two devices using a serial communication protocol.
seriële kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 dec 2004
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:38:42
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 48781
Deze statistiek is gebaseerd op de 62293 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-12-04 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60342 gratis Open Icecat-gebruikers.
  HP iPAQ hx2000 Pocket PC serie (0,5MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam HP FA122A:
De korte redactionele beschrijving van HP FA122A
Een universele Autosync-kabel voor eenvoudige synchronisatie van de Pocket PC met uw thuis- of kantoor-pc via een USB of seriële aansluiting.

Marketingtekst HP FA122A

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP FA122A.
Een universele autosync kabel biedt eenvoudig synchronisatie van uw iPAQ Pocket PC met uw pc op kantoor of thuis, via een USB- of seriële verbinding. Eén kabel op beide locaties is erg handig, en hij neemt onderweg minder ruimte in dan een dockingcradle.
Korte samenvatting HP FA122A:
Deze korte samenvatting van de HP FA122A-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP FA122A
Lange samenvatting HP FA122A:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP FA122A, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP FA122A
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Soort stekkers
Connector and sockets can be 'male' or 'female', or gender purpose of product.
Mannelijk/ Mannelijk
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Technische details
Aansluiting 2
This is the second connector in the device.
USB
Aansluiting 1
This is the first connector in the device.
Serie