X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
60 GB, 5400rpm, Multibay I Adapter (12.7mm)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DC894A
Categorie :
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:12:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 31791
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP 60 GB, 5400rpm, Multibay I Adapter (12.7mm):
De korte redactionele beschrijving van HP 60 GB, 5400rpm, Multibay I Adapter (12.7mm)
HP 60-Gb 5400-rpm vaste schijf, met Multibay I adapter (12,7 mm)

Marketingtekst HP 60 GB, 5400rpm, Multibay I Adapter (12.7mm)

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 60 GB, 5400rpm, Multibay I Adapter (12.7mm).
Optionele HP vaste schijven vormen een betaalbare en eenvoudige manier om opslagcapaciteit te verhogen en gegevens te beschermen met een primaire MultiBay vaste schijf voor backup of een secundaire vaste schijf die PFA (predictive failure analysis) biedt.
- 60 Gb extra opslag voor grote bestanden of backups.
- De kit Optionele vaste schijven bevat een MultiBay-adapter voor ondersteuning van twee vaste schijven .
- HP vaste schijven gebruiken SMART technologie voor foutvoorspelling.

Korte samenvatting HP 60 GB, 5400rpm, Multibay I Adapter (12.7mm):
Deze korte samenvatting van de HP 60 GB, 5400rpm, Multibay I Adapter (12.7mm)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 60 GB, 5400rpm, Multibay I Adapter (12.7mm), 60 GB, SATA, 5400 RPM, HDD
Lange samenvatting HP 60 GB, 5400rpm, Multibay I Adapter (12.7mm):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 60 GB, 5400rpm, Multibay I Adapter (12.7mm), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP 60 GB, 5400rpm, Multibay I Adapter (12.7mm). Opslagcapaciteit harde schijf: 60 GB, Harde schijf-interface: SATA, Rotatiesnelheid harde schijf: 5400 RPM
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf*
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
60 GB
Harde schijf-interface*
The way that a hard disk drive (HDD) is connected to the rest of the computer through a 'bus' such as ATA or SCSI.
SATA
Harde schijf
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
5400 RPM
Soort apparaat *
Type or category of the device.
HDD
SMART technologie
Yes
Overige specificaties
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes