X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Reduced Cost SmartCard Reader w SW & Card
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DC350B
Categorie :
An explansion board you insert into your computer so the computer can be connected to a network
interfacekaarten/-adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 12:24:42
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 23090
Deze statistiek is gebaseerd op de 65021 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63324 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP Reduced Cost SmartCard Reader w SW & Card:
De korte redactionele beschrijving van HP Reduced Cost SmartCard Reader w SW & Card
De PC Smart Card Reader biedt extra veiligheid. In combinatie met HP Protect Tools software en als HP Bios pre-boot verificatie is ingeschakeld, is een geldige Smart Card met PIN nodig om toegang te verkrijgen tot de notebook.

Marketingtekst HP Reduced Cost SmartCard Reader w SW & Card

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Reduced Cost SmartCard Reader w SW & Card.
De PC Smart Card Reader biedt extra veiligheid. In combinatie met HP Protect Tools software en als HP Bios pre-boot verificatie is ingeschakeld, is een geldige Smart Card met PIN nodig om toegang te verkrijgen tot de notebook. Dit product vormt een uitstekende beveiligingsoplossing voor notebooks. In combinatie met de ingebouwde beveiliging van de notebook en het besturingsysteem, zijn de notebookgegevens en de toegang tot het bedrijfsnetwerk gemakkelijk te beheren.
Korte samenvatting HP Reduced Cost SmartCard Reader w SW & Card:
Deze korte samenvatting van de HP Reduced Cost SmartCard Reader w SW & Card-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Reduced Cost SmartCard Reader w SW & Card
Lange samenvatting HP Reduced Cost SmartCard Reader w SW & Card:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Reduced Cost SmartCard Reader w SW & Card, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Reduced Cost SmartCard Reader w SW & Card
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs