X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LaserJet papier, 500 vel, A4/210 x 297 mm
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CHP310 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
3141725000092
Categorie :
Speciaal papier voor inkjetprinters, vaak voorzien van een speciale laag die er bijvoorbeeld voor zorgt dat de inkt sneller droogt en/of prints er langer goed uitzien.
printerpapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 mrt 2017 03:31:33
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 200305
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP LaserJet papier, 500 vel, A4/210 x 297 mm papier voor inkjetprinter:
De korte redactionele beschrijving van HP LaserJet papier, 500 vel, A4/210 x 297 mm papier voor inkjetprinter
HP LaserJet papier, 500 vel, A4/210 x 297 mm

Marketingtekst HP LaserJet papier, 500 vel, A4/210 x 297 mm papier voor inkjetprinter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP LaserJet papier, 500 vel, A4/210 x 297 mm papier voor inkjetprinter.
Overview
HP LaserJet Paper is witter dan kopieerpapier voor extra scherpe tekst en afbeeldingen. Door de hoge mate van ondoorschijnendheid is het zeer geschikt voor brochures, nieuwsbrieven, presentaties, direct mail en papier met briefhoofd.
Features
- Een gunstig geprijsd papier dat geschikt is voor tal van dagelijkse toepassingen.
- Ideale witheid waarborgt scherpe, contrastrijke tekst.
- Geschikt voor monochrome laserprinters en multifunctionele apparaten.
Korte samenvatting HP LaserJet papier, 500 vel, A4/210 x 297 mm papier voor inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de HP LaserJet papier, 500 vel, A4/210 x 297 mm papier voor inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP LaserJet papier, 500 vel, A4/210 x 297 mm, Mat, Wit, 90 g/m², 2,5 kg, 20 - 80 procent, 15 - 35 °C
Lange samenvatting HP LaserJet papier, 500 vel, A4/210 x 297 mm papier voor inkjetprinter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP LaserJet papier, 500 vel, A4/210 x 297 mm papier voor inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP LaserJet papier, 500 vel, A4/210 x 297 mm. Mediafinish: Mat, Kleur van het product: Wit, Media gewicht: 90 g/m². Gewicht verpakking: 2,5 kg. Afmetingen (BxDxH): 210 x 297 x 53 mm, Aantal vel per pak: 500 vel
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Mediafinish*
The way that a product is finished e.g. paper can have a matt or gloss finish.
Mat
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Media gewicht*
The weight of the media used with this product.
90 g/m²
Gewicht en omvang
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
2,5 kg
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35°C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
0 - 40°C
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
210 x 297 x 53 mm
Aantal vel per pak
Number of media (paper or film) sheets in package
500 vel
Gewicht omdoos
12,5 kg
Witheid
Color measurement of media's surface and test method
153
Inhoud doos of mastercarton
Quantity of a single product contained within a case or master carton. This is for product contain in the smaller master carton configuration if there is more than one. For example, if there is a 24 unit and a 48 unit MC, this would be the quantity of units in the 24 unit MC
5 stuk(s)