Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP LaserJet P2015dn Printer 1200 x 1200DPI

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
LaserJet
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LaserJet P2015dn Printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CB368A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0882780492462 show
Categorie
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laser-/ledprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 39796
Deze statistiek is gebaseerd op de 69298 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67545 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 12:01:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
University of California Davis (0,3MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Garantie: Een jaar garantie, retour aan geautoriseerd HP servicecenter
Lange productnaam HP LaserJet P2015dn Printer 1200 x 1200DPI :
De korte redactionele beschrijving van HP LaserJet P2015dn Printer 1200 x 1200DPI

Met deze compacte, zwart-wit LaserJet printer produceren werkgroepen on-demand documenten van professionele kwaliteit met 1200 dpi. Met 26 ppm is hij snel genoeg om te voorzien in de groeiende printbehoeften van ondernemingen. Daarbij is hij gemakkelijk te installeren en te gebruiken.
Meer>>>

HP LaserJet P2015dn Printer 1200 x 1200DPI

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP LaserJet P2015dn Printer 1200 x 1200DPI.
Deze compacte, zwart-wit LaserJet printer produceert documenten van professionele kwaliteit met 1200 dpi. De werkgroepproductiviteit stijgt dankzij een hoge printsnelheid van 26 ppm en Instant-on technologie zorgt dat de eerste pagina snel en zonder wachttijd gereed is. Kenmerken omvatten een geïntegreerde netwerkinterface [p1] voor gedeeld gebruik, een snelle 400-MHz processor en tot 288 MB uitbreidbaar geheugen. Hij is gemakkelijk te installeren, te gebruiken en te beheren en produceert uitstekende resultaten met originele HP Laserjet printcartridges.

ABU - United Kingdom - UK English localization
Korte samenvatting HP LaserJet P2015dn Printer 1200 x 1200DPI:
Deze korte samenvatting van de HP LaserJet P2015dn Printer 1200 x 1200DPI-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP LaserJet LaserJet P2015dn Printer, 1200 x 1200 DPI, 15000 pagina's per maand, 26 ppm, 26, 27, 8,5 s, 300 vel
Lange samenvatting HP LaserJet P2015dn Printer 1200 x 1200DPI :

HP LaserJet P2015dn Printer, LaserJet. Maximale resolutie: 1200 x 1200 DPI, Gebruiksindicatie (maximaal): 15000 pagina's per maand. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 26 ppm, Printsnelheid (zwart, concept, A4/US Letter): 26, 27, Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal): 8,5 s. Standaard invoercapaciteit: 300 vel, Maximum invoercapaciteit: 550 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 150 vel, Maximale uitvoercapaciteit: 150 vel. Ondersteund mediagewicht, duplex printen (aanbevolen gr/m²): 60 to 105 g/m2, Ondersteunde mediatypen: Paper (bond, light, heavy, plain, recycled, rough), envelopes, labels, cardstock, transparencies, he, Mediaformaten (lade 1): A4, A5, A6, B5, B6, C5, DL, 76 x 127 - 216 x 356 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP LaserJet P2015dn Printer 1200 x 1200DPI, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Printtechnologie
Kleur *
Yes
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
1200 x 1200 DPI
Gebruiksindicatie (maximaal) *
The maximum number of prints/copies made by a printer/copier in a fixed period.
15000 pagina's per maand
Duplex printen *
Geeft aan of automatisch tweezijdig printen mogelijk is.
Yes
Aantal printcartridges *
The amount of print cartridges. A print cartridge is a container holding a quantity of ink which is inserted into a inkjet printer mechanism.
1
Zuinig printen
Of het product al dan niet voorzien is van speciale functies die het printen voordelig maken, of een lijst van deze functies.
Yes
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
26 ppm
Printsnelheid (zwart, concept, A4/US Letter)
26, 27 ppm
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
8,5 s
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit *
The number of sheets of paper that can be held by a device.
300 vel
Maximum invoercapaciteit
550 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit *
The normal capacity for outputs for this product.
150 vel
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
150 vel
Papier
Ondersteund mediagewicht, duplex printen (aanbevolen gr/m²)
60 to 105 g/m2
Mediaformaten (lade 1)
A4, A5, A6, B5, B6, C5, DL, 76 x 127 - 216 x 356 mm
Mediagewicht lade 1
60 - 163 g/m²
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
Paper (bond, light, heavy, plain, recycled, rough), envelopes, labels, cardstock, transparencies, heavy media
Netwerk
Netwerkgereed *
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
Yes
Ondersteunde network protocollen (IPv4)
Via HP Jetdirect print servers: TCP/IP
Geheugen
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
32 MB
Maximaal intern geheugen *
The maximum amount of memory inside a product, usually measured in bytes e.g megabytes (MB) or gigabytes (GB).
288 MB
Energie
Stroomverbruik (PowerSave)
7 W
Stroomverbruik (indien uit)
0,1 W
Certificaten
Energy Star-certificaat
This indicates that the product is compliant with Energy Star, which is an international standard for energy-efficient consumer products.
Yes
Prestatie
Type processor *
Yes
Processormodel
The model number for the processor in a computer.
Motorola ColdFire V5
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
400 MHz
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 45°C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 60°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
15 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Hoogte bij opslag
9144 m
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
11 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
350 x 362 x 256 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
13,2 kg
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
430 x 330 x 480 mm
Maximum afmetingen (B x D x H)
Maximale afmetingen (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
350 x 450 x 256 mm
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1200 x 1000 x 2551 mm
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
HP printer software on CD-ROM: installer/uninstaller, drivers (HP PCL 6, HP PCL 5e, HP Postscript Level 3 emulation), HP Toolbox FX for diagnostic status and configuration, HP Embedded Web Server, control panel simulator, help, documentation
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Minimale systeemeisen
Microsoft Windows 2000, XP Home, XP Professional: 333 MHz processor, 64 MB RAM; Windows Server 2003: 550 MHz processor, 128 MB RAM; 200 MB available hard disk space (all systems); 1 GHz processor, 512 MB RAM (Windows Vista Ready, check user guide for minimum hard drive space)
Printerbeheer
Printer management software used by this product included as standard
HP toolbox, HP Embedded Web Server, HP Web Jetadmin
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
110 - 127 / 220 - 240 VAC (+/- 10%), 50/60 Hz (+/- 2 Hz)
Elektromagnetische compatibiliteit
Lijst van landen en hun respectievelijke standaarden voor de emissie van elektromagnetische straling waaraan het product voldoet.
CISPR 22:1993+A1+A2/EN 55022:1994+A1+A2 Class B, EN 61000-3-2:2000, EN 61000-3-3:1995+A1, EN 55024:1998+A1+A2 FCC Title 47 CFR, Part 15 Class B (USA), ICES-003, Issue 4, (Canada), GB9254-1998, EMC Directive 89/336/EEC with CE Marking (Europe) other EMC approvals as required by individual countries.
Standaardinvoerladen
2
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
IEC 60950-1 (International), EN 60950-1 (EU), IEC 60825-1+A1+A2, UL/cUL Listed (US/Canada), GS License (Europe), EN 60825-1+A1+A2 Class 1, 21 CFR Ch. 1/SubCh. J (Class 1 Laser/LED Device) GB4943-2001, Low Voltage Directive 73/23/EEC with CE Marking (Europe). Other safety approvals as required by individual countries
Maat
Physical dimension.
35,1 cm (13.8")
Afmetingen van het product wanneer het open is (LxBxD)
35,1 cm (13.8")
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98 SE, 2000, Me, XP Home, XP Professional, XP Professional x64 Edition, Windows Server 2003; Mac OS X v10.2.8, 10.3.9, 10.4.3 +; UNIX; Linux; HP OpenVMS; OS/2, Solaris 2.5x, 2.6, 7, 8 Windows 98 SE, 2000, Me, XP Home, XP Professional, Windows Server 2003; Mac OS X v10.2.8, 10.3.9, 10.4.3
Netwerkfuncties
Ethernet, Fast Ethernet
Downloadbare software
List of software available to download for the product bundle; including manufacturer and coined name
Windows drivers, full software solution, printing system
Standaard uitvoercapaciteit voor transparanten
75 vel
Extra papierladen
List of additional paper trays supported by this product (paper trays except the standard input tray 1)
Optional input tray
Standaard invoercapaciteit voor transparanten
75
Aanbevolen temperatuur bij gebruik
15 - 32,5°C
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x USB 2.0
Formaten afwijkende media
76 x 127 - 216 x 356 mm; 147 x 211 - 216 x 356 mm
Standaard mediaformaten
A4, A5, A6, B5, B6, C5, DL
Overige specificaties
Geheugenupgrade
Memory upgrades for the product, including size, type, and expansion method
0,288 GB
Printmarge onder (A4)
4 mm
Printmarge links (A4)
4 mm
Printmarge rechts (A4)
4 mm
Printmarge boven (A4)
4 mm
Lettertypen
List of typefaces included and any qualifications
45 TrueType, 35 PostScript
Mediagewichten per papierpad
60 - 163 g/m²
Standaard uitvoercapaciteit voor enveloppen
10 vel
Minimum systeemeisen voor Macintosh
Mac OS X v10.2.8, 10.3, 10.4 and higher; 128 MB RAM minimum (256 MB recommended), 150 MB available hard disk space
Envelopinvoer
Indicates whether this feature is available on this product and its capacity
Yes
Geluidskracht
Geluidskrachtniveau per ISO 9296; uitgedrukt in bels
6.4 B(A)
Geluidsdruk
Hoeveelheid geluidsdruk per ISO 9614-1; uitgedrukt in decibels
50 dB
Opties voor dubbelzijdig printen
Description of available duplex options
Automatic (standard)
Printsnelheid (zwart, presentatiekwaliteit, A4)
26 ppm
Maximum invoercapaciteit (prioriteits-invoerlade)
Sheets: 50
Maximum invoercapaciteit (lade 1)
Sheets: 50
Maximum invoercapaciteit (lade 2)
Sheets: 250
SureSupply type verbinding
Direct and Network
Eerste pagina verschijnt (zwart / wit, brief, koude start)
As fast as 8.5 sec
Akoestische emissie (gereed)
Inaudible
Printsnelheid zwart (presentatie, kwarto)
Up to 27 ppm
Printsnelheid (grijstinten, normale kwaliteit, A4 transparantie)
Up to 26 ppm
Ondersteunde mediaformaten voor dubbelzijdig printen
List of duplex media sizes this product can accept; in specified order as in the example
A4
Standaard invoercapaciteit voor enveloppen
Up to 10 envelopes
Akoestische druk uitstoot omstanders (standby)
Inaudible
SureSupply softwaredriver
Yes
Standaard mediaformaten (duplex, metrisch)
A4
UNSPSC-code
43212105
Driver-updates – omschrijving
Description of driver upgrade characteristics for the product
Latest drivers and software available from the HP LaserJet support Web site at http://www.hp.com/support/ljp2015/; In countries/regions other than the US at http://www.hp.com/
Printkwaliteit (zwart, beste kwaliteit)
Maximale printkwaliteit met zwarte inktpatronen. Veelal wordt de kwaliteit geoptimaliseerd door rendering, en wordt er uitgegaan van de beste condities, zoals bijv. goed fotopapier.
1200 x 1200 DPI
Standaard mediaformaten (dubbelzijdig, brits/amerikaans)
Letter, legal
Aanbevolen mediagewicht (dubbelzijdig)
16 to 28 lb
SureSupply ondersteuning
Yes
TEC (Typical Electricity Consumption) nummer
1.816 kWh/Week
Afmetingen, voetnoot (imperial)
With Tray 1 open
Afmetingen, noot (metrisch)
With Tray 1 open
Gewicht verpakking (imperiaal)
29 lb
Ondersteunde mediaformaten
Letter, legal, executive, index cards, envelopes (No. 10, Monarch)
Mediaformaten (lade 3)
A4, A5, B5, 147 x 211 - 216 x 356 mm
Mediatype en capaciteit, lade 2
250
Beveiligingsbeheer
Description of security management characteristics of the product
SNMP (community name), password-protected HP Embedded Web Server
Mediaformaten (lade 2)
A4, A5, B5, C5, DL, 147 x 211 - 216 x 356 mm
Maximaal aantal papierladen
3
Stroomverbruik (indien actief)
350 W
Mediatype en capaciteit, lade 3
250
Mediagewicht, lade 3
60 - 105 g/m²
Papierverwerking optioneel/invoer
List of the optional input paper handling options available with this product
250-sheet input tray
Papierverwerking standaard/invoer
List of the standard input paper handling options available with this product
250-sheet input tray, 50-sheet multi-purpose tray
Papierverwerking standaard/uitvoer
List of the standard output paper handling options available with this product
125-sheet output bin
Bedieningspaneel
Description of the control panel of the product; including the available buttons; and the function of each button
6 lights (Jam, Toner low, Paper out, Attention, Ready, Go), 2 buttons (Go, Cancel)
Afmetingen verpakking (B x D x H)
430 x 330,2 x 480,1 mm (16,9 x 13 x 18,9")
Eerste pagina verschijnt, monochroom (kwarto, standby)
As fast as 8.5 sec
Eerste pagina verschijnt, monochroom (kwarto, slaapstand)
As fast as 8.5 sec
Maximale afdrukbare gebied
203.2 x 347
Mediagewicht lade 2
60 - 105 g/m²
Eerste pagina verschijnt, monochroom (A4, standby)
As fast as 8.5 sec
Duplex bindende
Yes
Afmetingen pallet (B x D x H) (imperiaal)
1201,4 x 1000,8 x 2550,2 mm (47,3 x 39,4 x 100,4")
Verwerking van uitvoer
Automatic duplexing, manual feed, sheetfed, straight-through paper path
Gewicht (imperiaal)
Without toner cartridge
24.3 lb
Geluidsdruk omstander (tijdens printen)
50 dB(A)
Hoogte, in bedrijf (brits/amerikaans)
13000 ft
Source Testseek-samenvatting Average rating
Updated:
2013-05-18
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor HP LaserJet P2015dn Printer gevonden en de beoordeling is 71 van de 100. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
71%
Land Distributor
México 1 distributor(s)
X