X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
363 3-pack Cyan/Magenta/Yellow Original Ink Cartridges
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CB333EE#241
Categorie :
Inktcartridges voor inkjet printers.
inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 09 feb 2017 10:05:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 22985
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
  HP 363 inktcartridges met Vivera inkt 3 stuks (0,8MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: e: Elke inktcartridge, elke printkop en alle bijbehorende supplies van HP zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en constructiefouten tijdens de periode.
e: HP producten zijn, bij normaal gebruik volgens de specificaties, gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tot de op het product aangegeven datum. De geldt niet voor lege cartridges of cartridges die op enige manier gewijzigd zijn. Raadpleeg voor complete gegevens uw dealer of: /support/inkjet_Mogelijk hebt u naast de van de fabrikant nog andere wettelijke rechten of aanspraakmogelijkheden jegens de leverancier.
Lange productnaam HP 363 3-pack Cyan/Magenta/Yellow Original Ink Cartridges:
De korte redactionele beschrijving van HP 363 3-pack Cyan/Magenta/Yellow Original Ink Cartridges
HP 363 inktcartridges cyaan/magenta/geel met Vivera inkt, 3-pack

Marketingtekst HP 363 3-pack Cyan/Magenta/Yellow Original Ink Cartridges

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 363 3-pack Cyan/Magenta/Yellow Original Ink Cartridges.
HP 363 inktcartridge 3-pak met Vivera inkt produceert consistente kleuren voor geïllustreerde kleurendocumenten van laserkwaliteit. De inkt is speciaal ontworpen voor gebruik in uw HP printer en is lichtbestendig, veegvast en bestand tegen uitlopen.
Korte samenvatting HP 363 3-pack Cyan/Magenta/Yellow Original Ink Cartridges:
Deze korte samenvatting van de HP 363 3-pack Cyan/Magenta/Yellow Original Ink Cartridges-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 363 3-pack Cyan/Magenta/Yellow Original Ink Cartridges
Lange samenvatting HP 363 3-pack Cyan/Magenta/Yellow Original Ink Cartridges:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 363 3-pack Cyan/Magenta/Yellow Original Ink Cartridges, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP 363 3-pack Cyan/Magenta/Yellow Original Ink Cartridges
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs