X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
78 Plus Tri-colour Inkjet Print Cartridge with Vivera Inks
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CB277AE#446
Categorie :
Inktcartridges voor inkjet printers.
inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:33:02
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8440
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: everklaring: HP producten zijn, bij normaal gebruik volgens de specificaties, gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tot de op het product aangegeven datum. Degeldt niet voor lege cartridges of cartridges die op enige manier gewijzigd zijn. Raadpleeg voor complete garantiegegevens uw dealer of de HP website: /support/inkjet_warranty. Mogelijk hebt u naast devan de fabrikant nog andere wettelijke rechten of aanspraakmogelijkheden jegens de leverancier.

Marketingtekst HP 78 Plus Tri-colour Inkjet Print Cartridge with Vivera Inks

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 78 Plus Tri-colour Inkjet Print Cartridge with Vivera Inks.
Een verbeterde lichtbestendigheid met uw huidige printer door foto's en afbeeldingen te printen met HP Vivera inkt. Uw foto's blijven generaties lang mooi. Foto's die zijn afgedrukt met originele HP inkt op HP Premium Plus fotopapier zijn 50 jaar langer lichtbestendig dan met merkloze en nagevulde cartridges vervaardigde prints, welke als ze aan daglicht zijn blootgesteld binnen een jaar zichtbaar kunnen verbleken [p1].

Features
Korte samenvatting HP 78 Plus Tri-colour Inkjet Print Cartridge with Vivera Inks:
Deze korte samenvatting van de HP 78 Plus Tri-colour Inkjet Print Cartridge with Vivera Inks-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 78 Plus Tri-colour Inkjet Print Cartridge with Vivera Inks
Lange samenvatting HP 78 Plus Tri-colour Inkjet Print Cartridge with Vivera Inks:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 78 Plus Tri-colour Inkjet Print Cartridge with Vivera Inks, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP 78 Plus Tri-colour Inkjet Print Cartridge with Vivera Inks
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs