X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
790
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CB271A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0882780405844
Categorie :
Inktcartridges voor inkjet printers.
inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 jan 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:50:08
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 44800
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-01-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: e: Elke inktcartridge, elke printkop en alle bijbehorende supplies van HP zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en constructiefouten tijdens de garantieperiode.HP producten zijn, bij normaal gebruik volgens de specificaties, gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tot de op het product aangegeven datum. Degeldt niet voor lege cartridges of cartridges die op enige manier gewijzigd zijn. Raadpleeg voor complete garantiegegevens uw dealer of: /support/inkjet_warranty. Mogelijk hebt u naast devan de fabrikant nog andere wettelijke rechten of aanspraakmogelijkheden jegens de leverancier.
Lange productnaam HP 790 Zwart:
De korte redactionele beschrijving van HP 790 Zwart
HP 790 zwarte inktcartridge, 1000 ml

Marketingtekst HP 790 Zwart

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 790 Zwart.
Betrouwbare prestaties en gebruiksgemak dankzij HP's intelligente printtechnologie [1] en HP 1000-ml inktcartridges. Met HP's richtlijnen voor installatie en gebruik implementeert u een veilig, productief low-solvent inktsysteem dat levendige, duurzame prints produceert.

HP low-solvent printersupplies en printermedia worden samen met de HP Designjet 9000s printer ontworpen en getest om betrouwbare prestaties te leveren met minimale down-time. Met 1000-ml inktcartridges werkt u productiever, omdat er minder onderbrekingen zijn voor het vervangen van cartridges.Gedetailleerde richtlijnen waarborgen een veilig gebruik van het HP low-solvent printsysteem. En met HP Smart Printing technologie [2] die de status bewaakt en correcte installatie bevestigt, zijn HP supplies gemakkelijk te gebruiken en te beheren.HP low-solvent inkt produceert levendige prints met een breder kleurbereik. Duurzame prints zijn zonder laminering 3 jaar lichtbestendig. En met HP printermedia die samen met HP low-solvent inkt zijn ontwikkeld, behaalt u een hoge kwaliteit voor een concurrerende prijs [3].


Korte samenvatting HP 790 Zwart:
Deze korte samenvatting van de HP 790 Zwart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 790, Zwart, Designjet 9000s & 10000s, Hoog, 30 - 70 procent, 5 - 35 °C, 5 - 30 °C
Lange samenvatting HP 790 Zwart:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 790 Zwart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP 790. Printkleuren: Zwart, Compatibele producten: Designjet 9000s & 10000s, Inkjet Cartridge Type: Hoog. Gewicht verpakking: 2 kg. Afmetingen verpakking (BxDxH): 192 x 435 x 80 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Inkjet Cartridge Type
Hoog
Printkleuren*
The colours that can be produced by the printer.
Zwart
Compatibele producten*
Other products that can be used with this product.
Designjet 9000s & 10000s
Aantal
The number of products there are.
1
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
30 - 70 procent
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
5 - 35°C
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 30°C
Gewicht en omvang
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
2 kg
Overige specificaties
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
192 x 435 x 80 mm