X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
color LaserJet 5500hdn printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C9659A#ABH
Categorie :
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laser-/ledprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:09:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 20549
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
  GS Certificate LJ Color 5500 5550 BOISB-0310-00 BOISB-0202-00 (1,2MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Standaard 1 jaarmet on-site support op de volgende werkdag, e-mail support en telefonische support; Optionele HP Supportpacks voor on-site support met respons op de volgende werkdag, optionele HP Supportpacks voor on-site support met respons op dezelfde werkdag, optionele installatie en netwerkconfiguratie voor 1 netwerkprinter, optionele installatie en netwerkconfiguratie voor 2 tot 5 netwerkprinters

HP Care Pack, 3 jaar on-site support met respons op volgende werkdag, h5549a/e; 3 jaar on-site support met respons op dezelfde werkdag, h2691a/e; 1 jaar post-warranty on-site support met respons op de volgende werkdag, h3184pa/pe; 1 jaar post-warranty on-site support met respons op dezelfde werkdag, u2035pa/pe; Installatie en netwerkconfiguratie voor 1 netwerkprinter h2872a/e;

http://www.hp.com/support/clj5500

1 jaar met on-site support. Optionele HP Supportpacks

HP Supportpacks: on-site support met respons op de volgende werkdag, 3 jaar – h5549a/e On-site support met respons op dezelfde werkdag, 3 jaar – h2691a-e On-site support met respons op de volgende werkdag, 1 jaar post-warranty h3184pa/pe; On-site support met respons op dezelfde werkdag, 1 jaar post-warranty u2035pa/pe; Installatie en netwerkconfiguratie voor 1 netwerkprinter – h2872a-e Installatie en netwerkconfiguratie voor 2 tot 5 netwerkprinters h4442a/e
Lange productnaam HP color LaserJet 5500hdn printer:
De korte redactionele beschrijving van HP color LaserJet 5500hdn printer
hp color LaserJet 5500hdn printer5500hdn

Marketingtekst HP color LaserJet 5500hdn printer

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP color LaserJet 5500hdn printer.
Snelle, voordelige A3 kleurenlaserprinter.Eenvoudige, flexibele, razendsnelle A3 kleurenlaserprinter met een scherpe prijs.Deze razendsnelle A3 kleurenlaserprinter vormt de juiste investering die echt zakelijk voordeel oplevert, dankzij de scherpe prijs. De printer is eenvoudig te gebruiken, is flexibel om aan de eisen van elke werkgroep te voldoen en produceert indrukwekkende kleurendocumenten.
Korte samenvatting HP color LaserJet 5500hdn printer:
Deze korte samenvatting van de HP color LaserJet 5500hdn printer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP color LaserJet 5500hdn printer
Lange samenvatting HP color LaserJet 5500hdn printer:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP color LaserJet 5500hdn printer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP color LaserJet 5500hdn printer
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs