X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
84 3-pack 69-ml Black Ink Cartridges
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C9430A
Categorie :
Inktcartridges voor inkjet printers.
inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:25:47
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 51755
Deze statistiek is gebaseerd op de 67907 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66138 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: everklaring: HP producten zijn, bij normaal gebruik volgens de specificaties, gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tot de op het product aangegeven datum. Degeldt niet voor lege cartridges of cartridges die op enige manier gewijzigd zijn. Raadpleeg voor complete garantiegegevens uw dealer of de HP website: /support/inkjet_warranty. Mogelijk hebt u naast devan de fabrikant nog andere wettelijke rechten of aanspraakmogelijkheden jegens de leverancier.
Lange productnaam HP 84 3-pack 69-ml Black Ink Cartridges Zwart:
De korte redactionele beschrijving van HP 84 3-pack 69-ml Black Ink Cartridges Zwart
HP 84 3-pack 69-ml Black Ink Cartridges

Marketingtekst HP 84 3-pack 69-ml Black Ink Cartridges Zwart

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 84 3-pack 69-ml Black Ink Cartridges Zwart.
HP'''s gepatenteerde inkt op kleurstofbasis produceert natuurgetrouwe details en een uniforme glans. De HP 84 zwarte inktcartridges zorgen gemakkelijk, betrouwbaar en kosteneffectief voor een consistente fotokwaliteit. HP'''s interactieve, intelligente printtechnologie die in het systeem is ingebouwd past de kleurdichtheid aan om consistente resultaten te waarborgen. De inkt in de HP 84 zwarte inktcartridge heeft de hoge optische dichtheid en de neutrale zwarteigenschappen die nodig zijn om een schitterende fotokwaliteit te produceren met precieze details.

Features
Korte samenvatting HP 84 3-pack 69-ml Black Ink Cartridges Zwart:
Deze korte samenvatting van de HP 84 3-pack 69-ml Black Ink Cartridges Zwart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 84 3-pack 69-ml Black Ink Cartridges, Zwart, HP Designjet 130/30, 120, 90, 10ps/20ps/50ps, Zwart, Thermische inkjet, 15 - 90 procent, -40 - 60 °C
Lange samenvatting HP 84 3-pack 69-ml Black Ink Cartridges Zwart:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 84 3-pack 69-ml Black Ink Cartridges Zwart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP 84 3-pack 69-ml Black Ink Cartridges. Printkleuren: Zwart, Compatibele producten: HP Designjet 130/30, 120, 90, 10ps/20ps/50ps, Photo ink colour(s): Zwart
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Photo ink colour(s)
Zwart
Printkleuren*
The colours that can be produced by the printer.
Zwart
Aantal
The number of products there are.
3
Compatibele producten*
Other products that can be used with this product.
HP Designjet 130/30, 120, 90, 10ps/20ps/50ps
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Thermische inkjet
Inktdruppel
Ink drop size; expressed in picoliters
4 pl
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
15 - 90 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-40 - 60°C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
15 - 90 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 35°C