X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
100
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C9368AE#231
Categorie :
Inktcartridges voor inkjet printers.
inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:24:45
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 34474
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Garantie: HP printcartridges, inktcartridges en printkoppen zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tijdens de garantieperiode.
Garantie: HP printcartridges, inktcartridges en printkoppen zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tijdens de garantieperiode. Deze garantie is van toepassing op het product, als het wordt gebruikt in het hiervoor bestemd HP of geautoriseerd OEM-afdrukapparaat. HP zal, naar goeddunken van HP, producten die defect blijken te zijn vervangen of de aanschafprijs vergoeden. Kijk op de HP on-line support website http:///support voor een lijst met supporttelefoonnummers en voorwaarden of ga naar uw leverancier.
Lange productnaam HP 100 Grijs:
De korte redactionele beschrijving van HP 100 Grijs
HP 100 grijze inktcartridge met Vivera Inkt

Marketingtekst HP 100 Grijs

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 100 Grijs.
Deze originele HP grijze fotocartridge met HP Vivera inkt haalt scherpe, sprekende details naar voren in zwart-wit en kleurenfoto's. Hij maakt deel uit van HP's nieuwe printsystemen met drie, zes en acht inktkleuren. Als de cartridge apart wordt gebruikt, print hij (met drie inktkleuren) haarscherpe zwart-wit foto's met schitterende nuances, structuur en contrast. In een printsysteem met zes of acht inktkleuren zorgt hij voor een breed kleurbereik met subtiele kleurovergangen. De fotoprints zijn generaties lang lichtbestendig.[1]

Produceert subtiele, heldere kleuren; voegt schakeringen en structuur toe; verduidelijkt details in schaduwpartijen voor schitterende kleurenfoto's. Verbreedt het kleurbereik in een printsysteem met 8 inktkleuren en produceert prints van studiokwaliteit met vloeiende kleurovergangenWerkt als een printsysteem met drie inktkleuren voor het printen van professionele zwart-wit foto's met opvallende nuances, structuren en contrasten. Produceert een uniek grijstintenpalet en diep zwart voor foto's – om pure grijstonen te printen zonder kleurzweem.Print zwart-wit en kleurenfoto's die net zo helder en fris blijven als op de dag dat ze werden geprint. Gepatenteerde, speciaal ontwikkelde inkt op kleurstofbasis zorgt voor een superieure lichtbestendigheid op HP Premium Plus fotopapier.Ideaal voor kleuren- en zwart-wit foto's – apart te gebruiken of samen met andere inktcartridges als onderdeel van een HP printsysteem met 6 of 8 inktkleuren. De unieke kleurstoffen in HP Vivera inkt bieden een breed kleurbereik met subtiele kleurnuances en warme, natuurlijke huidtinten.


Korte samenvatting HP 100 Grijs:
Deze korte samenvatting van de HP 100 Grijs-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 100, Grijs, 11,3 cm (4.45"), Inkjet, -15 - 35 °C, 15 - 35 °C, 5 - 95 procent
Lange samenvatting HP 100 Grijs:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 100 Grijs, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP 100. Printkleuren: Grijs, Maat: 11,3 cm (4.45"), Printtechnologie: Inkjet. Gewicht verpakking: 78,5 g. Afmetingen verpakking (BxDxH): 113 x 37 x 115 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Printkleuren*
The colours that can be produced by the printer.
Grijs
Aantal
The number of products there are.
1
Maat
Physical dimension.
11,3 cm (4.45")
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Inkjet
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-15 - 35°C
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35°C
Gewicht en omvang
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
78.5 g
Overige specificaties
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
113 x 37 x 115 mm