X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
LaserJet
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3330mfp
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C9126A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0088698451427
Categorie :
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:13:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 22628
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Gratis telefonische support tijdens de garantieperiode waar beschikbaar, HP reparatieservices, geautoriseerde HP serviceleverancier, express ophaal- en bezorgservice waar beschikbaar, optionele Supportpacks

http://www.hp.com/cposupport

Standaard één jaarretour naar hp/leverancier, optionele supportpacks beschikbaar voor garantie-uitbreidingen of netwerkinstallatie en configuratie

On-site service met service op de volgende werkdag (3 jaar) h5478a/e; reparatie of vervanging op de volgende werkdag (3 jaar) h5471a/e; post-warranty on-site service op de volgende werkdag (1 jaar) h2649pa/pe; post-warranty on-site service op de volgende werkdag (2 jaar) h2650pa/pe; installatie en netwerkconfiguratie (1 apparaat) h3110a/e; installatie en netwerkconfiguratie (2-5 apparaten) h3111a/e
Lange productnaam HP LaserJet 3330mfp:
De korte redactionele beschrijving van HP LaserJet 3330mfp
hp LaserJet 3330mfp

Marketingtekst HP LaserJet 3330mfp

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP LaserJet 3330mfp.
Een laser-mfp met ADF om te printen, kopiëren en scannen en de communicatie te vergemakkelijken.De HP LaserJet 3300mfp serie biedt een supersnelle laserprinter, een veelzijdige digitale copier, een gewoon-papier laserfax (de HP LaserJet 3330mfp) en een kleurenscanner in één multifunctioneel apparaat dat documentbeheer en zakelijke communicatie vereenvoudigt.
Korte samenvatting HP LaserJet 3330mfp:
Deze korte samenvatting van de HP LaserJet 3330mfp-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP LaserJet 3330mfp
Lange samenvatting HP LaserJet 3330mfp:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP LaserJet 3330mfp, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP 3330mfp, LaserJet
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs