X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Deskjet
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
3000
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Deskjet 3940 Color Inkjet Printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C9050A show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0882780112629
Categorie :
Inkjetprinters zijn de meest geschikte printers voor particulieren en voor op kleinere kantoren waar niet heel veel geprint hoeft te worden. Ze zijn betaalbaar en leveren printjes van zeer goede kwaliteit.
inkjetprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:47:49
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 35756
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Service- en supportopties: HP garantie-uitbreidingen: U4778A/E (3 jaar, exchange op de volgende werkdag); U4780PA/PE (1 jaar, post-warranty exchange); alleen West-Europa: U8133A/E (3 jaar, met haal- en brengservice, omruilen/reparatie)Eén jaar hardwaregarantie plus service en support van HP (garantie kan afwijken in landen van Europa waar een langere garantieperiode wettelijk verplicht is).
Lange productnaam HP Deskjet 3940 Color Inkjet Printer Kleur 1200 x 1200DPI A4 Wit inkjetprinter:
De korte redactionele beschrijving van HP Deskjet 3940 Color Inkjet Printer Kleur 1200 x 1200DPI A4 Wit inkjetprinter
Deze betrouwbare, voordelige printer is gemakkelijk te installeren en te gebruiken en print met snelheden van 16 ppm in zwart en 12 ppm in kleur. Hij print alles, van laserkwaliteit documenten tot kleurenfoto's op formaten van 10 x 15 cm tot A4.

Marketingtekst HP Deskjet 3940 Color Inkjet Printer Kleur 1200 x 1200DPI A4 Wit inkjetprinter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Deskjet 3940 Color Inkjet Printer Kleur 1200 x 1200DPI A4 Wit inkjetprinter.
Deze betrouwbare, voordelige printer is gemakkelijk te installeren en te gebruiken én snel; dat maakt hem ideaal voor het dagelijkse printwerk thuis en in kleine ondernemingen. Hij print laserkwaliteit brieven, e-mail en schoolprojecten met een snelheid van 16 ppm of webpagina's, foto's en andere kleurendocumenten met 12 ppm. Hij print op diverse papiersoorten en formaten van 10 x 15 cm tot A4. Er is keuze uit vijf printmodi om de snelheid of kwaliteit te optimaliseren; een handige annuleerknop voor printopdrachten op het scherm bespaart inkt en geld.
Korte samenvatting HP Deskjet 3940 Color Inkjet Printer Kleur 1200 x 1200DPI A4 Wit inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de HP Deskjet 3940 Color Inkjet Printer Kleur 1200 x 1200DPI A4 Wit inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Deskjet Deskjet 3940 Color Inkjet Printer, 500 pagina's per maand, 1200 x 1200 DPI, Zwart, Cyaan, Magenta, Geel, Vellendruk, 5,7 ppm, 2,1 ppm
Lange samenvatting HP Deskjet 3940 Color Inkjet Printer Kleur 1200 x 1200DPI A4 Wit inkjetprinter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Deskjet 3940 Color Inkjet Printer Kleur 1200 x 1200DPI A4 Wit inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Deskjet 3940 Color Inkjet Printer, Deskjet. Gebruiksindicatie (maximaal): 500 pagina's per maand, Maximale resolutie: 1200 x 1200 DPI, Printkleuren: Zwart, Cyaan, Magenta, Geel. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 5,7 ppm, Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter): 2,1 ppm. Standaard invoercapaciteit: 80 vel, Maximum invoercapaciteit: 80 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 50 vel, Maximale uitvoercapaciteit: 50 vel. Maximale ISO A-series papierformaat: A4, ISO A-series afmetingen (A0...A9): A4,A5,A6
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Printtechnologie
Kleur*
Yes
Gebruiksindicatie (maximaal)*
The maximum number of prints/copies made by a printer/copier in a fixed period.
500 pagina's per maand
Maximale resolutie*
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
1200 x 1200 DPI
Aantal printcartridges*
The amount of print cartridges. A print cartridge is a container holding a quantity of ink which is inserted into a inkjet printer mechanism.
2
Printkleuren
The colours that can be produced by the printer.
Zwart, Cyaan, Magenta, Geel
Type invoer papier
Vellendruk
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter)*
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
5,7 ppm
Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter)
2,1 ppm
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit*
The number of sheets of paper that can be held by a device.
80 vel
Maximum invoercapaciteit
80 vel
Aantal papierladen
1
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit*
The normal capacity for outputs for this product.
50 vel
Uitvoercapaciteit
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
50 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
ISO A-series afmetingen (A0...A9) *
Different sizes of paper from A0 (big) to A9 (small). A4 is the most common size used for printing documents.
A4, A5, A6
Poorten & interfaces
Aantal USB 2.0-poorten
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
1
Software
Ondersteunt Windows
Windows vesions wich can be used with the device.
Yes
Ondersteunt Mac-besturingssysteem
Mac operating systems e.g. OS X can be used with the device.
Yes
Energie
AC invoer voltage
The voltage of the AC electricity that is inpitted into the product.
100-240 V
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
25 W
Beeldscherm
Ingebouwd display *
A display which is part of the product, so you do not need to attach another display.
Yes
Technische details
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit