X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Deskjet
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
5000
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Deskjet 5150 Color Inkjet
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C8962A
Categorie :
Inkjetprinters zijn de meest geschikte printers voor particulieren en voor op kleinere kantoren waar niet heel veel geprint hoeft te worden. Ze zijn betaalbaar en leveren printjes van zeer goede kwaliteit.
inkjetprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:14:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 27531
Deze statistiek is gebaseerd op de 66464 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64733 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: http://productfinder.support.hp.com

één jaar garantie plus service en support van hp customer care

Lange productnaam HP Deskjet 5150 Color Inkjet Kleur A4 Wit inkjetprinter:
De korte redactionele beschrijving van HP Deskjet 5150 Color Inkjet Kleur A4 Wit inkjetprinter
Deskjet 5150 Color Inkjet

Marketingtekst HP Deskjet 5150 Color Inkjet Kleur A4 Wit inkjetprinter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Deskjet 5150 Color Inkjet Kleur A4 Wit inkjetprinter.
De HP Deskjet 5150 is een snelle, veelzijdige printer die realistische fotokwaliteit produceert met of zonder witrand met tot 4800 dpi geoptimaliseerd kleuren*.Een veelzijdige printer met geavanceerde fotomogelijkheden, realistische fotokwaliteit en hoge printsnelhedenDe HP Deskjet 5150 is een snelle, veelzijdige printer die realistische fotokwaliteit produceert met of zonder witrand met tot 4800 dpi geoptimaliseerd kleuren*.
Korte samenvatting HP Deskjet 5150 Color Inkjet Kleur A4 Wit inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de HP Deskjet 5150 Color Inkjet Kleur A4 Wit inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Deskjet Deskjet 5150 Color Inkjet, PCL 3, A4, banier, Voorraad kaarten, Enveloppen, Labels, Fotopapier, Transparanten, A4, A5, B5, C6
Lange samenvatting HP Deskjet 5150 Color Inkjet Kleur A4 Wit inkjetprinter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Deskjet 5150 Color Inkjet Kleur A4 Wit inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Deskjet 5150 Color Inkjet, Deskjet. Standaard printertalen: PCL 3. Maximale ISO A-series papierformaat: A4, Typen printmedia: banier, Voorraad kaarten, Enveloppen, Labels, Fotopapier, Transparanten, ISO A-series afmetingen (A0...A9): A4, A5. AC invoer frequentie: 50/60 Hz
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Printtechnologie
Kleur*
Yes
Gebruiksindicatie (maximaal)*
The maximum number of prints/copies made by a printer/copier in a fixed period.
3000 pagina's per maand
Aantal printcartridges*
The amount of print cartridges. A print cartridge is a container holding a quantity of ink which is inserted into a inkjet printer mechanism.
2
Standaard printertalen*
A printer (control) language or page description language (PDL) is a language that describes the appearance of a printed page more efficiently than a bitmap. PostScript, one of the most noted page description languages, is a complete programming language.
PCL 3
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter)*
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
6,8 ppm
Printsnelheid (kleur, concept, A4/US Letter)
14 ppm
Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter)
4,6 ppm
Geheugen
Intern geheugen*
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
8 MB
Maximaal intern geheugen
The maximum amount of memory inside a product, usually measured in bytes e.g megabytes (MB) or gigabytes (GB).
8 MB
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit*
The number of sheets of paper that can be held by a device.
150 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit*
The normal capacity for outputs for this product.
50 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
Typen printmedia *
The types of media which are used in the printer/photocopier trays e.g. glossy paper, photo paper, envelopes.
banier, Voorraad kaarten, Enveloppen, Labels, Fotopapier, Transparanten
ISO A-series afmetingen (A0...A9) *
Different sizes of paper from A0 (big) to A9 (small). A4 is the most common size used for printing documents.
A4, A5
ISO B-series afmetingen (B0...B9)
B5
ISO C-series sizes (C0...C9)
C6
Afmetingen enveloppen
DL
Poorten & interfaces
Aantal USB 2.0-poorten
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
1
Software
Ondersteunt Windows
Windows vesions wich can be used with the device.
Yes
Ondersteunt Mac-besturingssysteem
Mac operating systems e.g. OS X can be used with the device.
Yes
Energie
AC invoer voltage
The voltage of the AC electricity that is inpitted into the product.
110-240 V
AC invoer frequentie
50/60 Hz
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
32 W
Technische details
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit