X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LaserJet 9000 Multifunction Printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C8523A#ABH
Categorie :
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:06:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 25094
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Service- en supportopties: Neem voor aanvullende service (advanced maintenance service, installatie en netwerkconfiguratie, hp postsupportpack), contact op met het HP verkoopkantoor of een HP partner.

Marketingtekst HP LaserJet 9000 Multifunction Printer

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP LaserJet 9000 Multifunction Printer.
HP's hoogpresterende Internet-compatibele netwerk-appliance biedt krachtige print-, kopieer-, documentafwerking-, scan- en digital sending services, die de communicatiemogelijkheden van grote werkgroepen verbeteren.

ABH - Netherlands - Dutch localization
Korte samenvatting HP LaserJet 9000 Multifunction Printer:
Deze korte samenvatting van de HP LaserJet 9000 Multifunction Printer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP LaserJet 9000 Multifunction Printer
Lange samenvatting HP LaserJet 9000 Multifunction Printer:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP LaserJet 9000 Multifunction Printer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP LaserJet 9000 Multifunction Printer
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs