X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Ultrium 400GB Pre-Labelled Media (20 pack)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C7972AL#*LO
Categorie :
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:35:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 11791
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Garantieverklaring: Levenslange garantie. Kijk voor meer garantie-informatie op www.hp.com/go/storagemedia
Lange productnaam HP Ultrium 400GB Pre-Labelled Media (20 pack) 200GB:
De korte redactionele beschrijving van HP Ultrium 400GB Pre-Labelled Media (20 pack) 200GB
Gelabelde HP Ultrium 2 datacartridges maken een gemakkelijk, kosteneffectief opslagmediabeheer voor Ultrium 2 tapelibrary's en tapewisselaars mogelijk

Marketingtekst HP Ultrium 400GB Pre-Labelled Media (20 pack) 200GB

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Ultrium 400GB Pre-Labelled Media (20 pack) 200GB.
HP Ultrium 400-Gb gelabelde cartridges besparen tijd en geld, zijn gemakkelijk aan te schaffen en snel te gebruiken. IT-medewerkers hoeven geen waardevolle tijd meer te besteden aan het aanbrengen van barcodelabels op datacartridges. HP gelabelde cartridges kunnen worden besteld met een volgnummerreeks volgens eigen opgave.
Korte samenvatting HP Ultrium 400GB Pre-Labelled Media (20 pack) 200GB:
Deze korte samenvatting van de HP Ultrium 400GB Pre-Labelled Media (20 pack) 200GB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Ultrium 400GB Pre-Labelled Media (20 pack), 200 GB, 400 GB, Polyethylene Naphthalate (PEN), 10 - 80 procent, 20 - 60 procent, 609 m
Lange samenvatting HP Ultrium 400GB Pre-Labelled Media (20 pack) 200GB:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Ultrium 400GB Pre-Labelled Media (20 pack) 200GB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Ultrium 400GB Pre-Labelled Media (20 pack). Standaardcapaciteit: 200 GB, Capaciteit met compressie: 400 GB, Filmtype: Polyethylene Naphthalate (PEN). Tape-lengte: 609 m, Dikte tape: 8,9 µm, Gewicht: 6,57 kg. Aantal per pallet: 48 stuk(s), Afmetingen (BxDxH): 273 x 330 x 152 mm, Maximumbreedte media: 12.65 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Standaardcapaciteit
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
200 GB
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
400 GB
Filmtype
The type of film e.g. 35 mm, DLT.
Polyethylene Naphthalate (PEN)
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
26°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 60 procent
Gewicht en omvang
Tape-lengte
Tape Length
609 m
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
8,9 µm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
6,57 kg
Overige specificaties
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
48 stuk(s)
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
273 x 330 x 152 mm
Tapebreedte (metrisch)
The size of the tape from one side to the other.
1,27 cm
Gewicht pallet
335 kg
Maat
Physical dimension.
11,3 cm (4.45")
Maximumbreedte media
12.65 mm
Bedrijfstemperatuur, bereik
79°F
Dichtheidsbereik
188 kpi
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1219 x 1016 x 1676 mm
UNSPSC-code
43202002
Gewicht (imperiaal)
0.63 lb
Aantal per doos
number of sheets or media per single package
20 stuk(s)
Basisfilm
Pen
Registratietechnologie
List of available recording technologies
LTO Ultrium 2
Tapebreedte (imperiale)
0.49803