X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Ultrium 200 GB Data Cartridge
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C7971A#*PUK
Categorie :
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:02:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 20415
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Garantie: Levenslange garantie. Kijk voor meer garantie-informatie op /go/storagemedia
Standaard garantieverklaring: Levenslange garantie

Marketingtekst HP Ultrium 200 GB Data Cartridge

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Ultrium 200 GB Data Cartridge.
Ultrium 1 media zijn compatibel met HP Ultrium half-hoge tapedrives die een superdrive capaciteit bieden voor een lage prijs en extra lage totale gebruikskosten hebben omdat ze werken met alom verkrijgbare industriestandaard media.
Korte samenvatting HP Ultrium 200 GB Data Cartridge:
Deze korte samenvatting van de HP Ultrium 200 GB Data Cartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Ultrium 200 GB Data Cartridge
Lange samenvatting HP Ultrium 200 GB Data Cartridge:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Ultrium 200 GB Data Cartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Ultrium 200 GB Data Cartridge
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs