X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
RC Satin Proofing
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C7953A
Categorie :
Fotopapier is speciaal gemaakt voor het afdrukken van foto\'s. Gebruikt u dus fotopapier om uw foto\'s perfect af te drukken!
pakken fotopapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:04:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 34666
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP RC Satin Proofing Satijn Wit pak fotopapier:
De korte redactionele beschrijving van HP RC Satin Proofing Satijn Wit pak fotopapier
200 g/m², 22.9m, White

Marketingtekst HP RC Satin Proofing Satijn Wit pak fotopapier

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP RC Satin Proofing Satijn Wit pak fotopapier.
Le papier pour épreuves RC satin HP est un papier photo satiné, de très grande qualité, avec un verso mat. Ce support blanc opaque est destiné à l'impression d'épreuves avec les imprimantes HP Designjet.
Korte samenvatting HP RC Satin Proofing Satijn Wit pak fotopapier:
Deze korte samenvatting van de HP RC Satin Proofing Satijn Wit pak fotopapier-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP RC Satin Proofing, Satijn, Wit, 20 - 80 procent, 15 - 35 °C
Lange samenvatting HP RC Satin Proofing Satijn Wit pak fotopapier:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP RC Satin Proofing Satijn Wit pak fotopapier, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP RC Satin Proofing. Mediafinish: Satijn, Kleur van het product: Wit
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Mediafinish
The way that a product is finished e.g. paper can have a matt or gloss finish.
Satijn
Gewicht printermedia
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
200
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent