X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
RC Matte
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C7946A
Categorie :
Fotopapier is speciaal gemaakt voor het afdrukken van foto\'s. Gebruikt u dus fotopapier om uw foto\'s perfect af te drukken!
pakken fotopapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:04:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 26182
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP RC Matte Mat Wit pak fotopapier:
De korte redactionele beschrijving van HP RC Matte Mat Wit pak fotopapier
200 g/m², 30.5m, White
Korte samenvatting HP RC Matte Mat Wit pak fotopapier:
Deze korte samenvatting van de HP RC Matte Mat Wit pak fotopapier-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP RC Matte, Mat, Wit, 30,5 m
Lange samenvatting HP RC Matte Mat Wit pak fotopapier:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP RC Matte Mat Wit pak fotopapier, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP RC Matte. Mediafinish: Mat, Kleur van het product: Wit, Rollengte: 30,5 m
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Mediafinish
The way that a product is finished e.g. paper can have a matt or gloss finish.
Mat
Gewicht printermedia
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
200
Kenmerken
Rollengte
30,5 m
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit